- 24 Ağustos 2019
- 452
- 172
- 103
- 29
- Konu Sahibi My life my decision
-
Kan sonucumda çıkmazsa diye çok umutlanmak istemiyorumSanırım evet canım
Test var mı yanında tekrar yapsana. İnşallah vardır canımKan sonucumda çıkmazsa diye çok umutlanmak istemiyoruminşallah çıkar çok istiyorum
İnşallah cnm hersey gönlünce olsunKan sonucumda çıkmazsa diye çok umutlanmak istemiyoruminşallah çıkar çok istiyorum
3. de var canım inşallah hamilesindirKızlar dün sabah 2 tane test yaptım. Çok çok silik ikinci çizgi çıkıyor. Belli belirsiz. Bende duramadım 4 ten sonra bir test daha yaptım. İlk 5 dakikadan sonra koyulaşmaya başladı. Gebelik olabilir mi.? Kan testi yaptırdım. Sabah açıklanacak. İnşallah gebelik vardır
Var 1 tane daha testim. Sabahı bekliyorum yapmak için. Daha doğru diyorlarTest var mı yanında tekrar yapsana. İnşallah vardır canım
1 buçuk yıllık evliyiz. Erken menepoz rahatsızlığı tanısı konuldu bana 24.yaşındayım.ama Rabbime çok şükür şuan gebelik konusunu konuşuyorumİnşallah cnm hersey gönlünce olsun
Ne zamandır istiyorsunuz bebek
Kendine dikkat et ve biran önce kan ver cnm dilerim sağ Salim bir gebelik olur1 buçuk yıllık evliyiz. Erken menepoz rahatsızlığı tanısı konuldu bana 24.yaşındayım.ama Rabbime çok şükür şuan gebelik konusunu konuşuyorum
Sabah kan verdim. Bu sabahta açıklanacak inşallahKendine dikkat et ve biran önce kan ver cnm dilerim sağ Salim bir gebelik olur
Balım ikincide çok silik var üçüncüyü görmeyen kördürKızlar dün sabah 2 tane test yaptım. Çok çok silik ikinci çizgi çıkıyor. Belli belirsiz. Bende duramadım 4 ten sonra bir test daha yaptım. İlk 5 dakikadan sonra koyulaşmaya başladı. Gebelik olabilir mi.? Kan testi yaptırdım. Sabah açıklanacak. İnşallah gebelik vardır
Yaa değil mi. Resimde net değil ama silik olduğu belli. 3üncüde daha net ama. İnşallah vardır. Rabbim dualarımızı kabul etsinBalım ikincide çok silik var üçüncüyü görmeyen kördürinşallah kan sonucunlada güzel haber Ler alırsın şu mübarek ramazan ayı hürmetine Rabb'im tüm isteyen anne olmayı isteyen herkese nasıp etsin amin
Hadi hayırlısı olsun ins cumaya artarKan testimde beta hcg değerim 0.5 ti. Bugün kan sonucum 4.7cuma günü tekrar kan vericem. İnşallah gebelik vardır
4.7 çıktı 5 ve üzeri gebelik var demekmiş. Cuma günü tekrar kan vericem hayırlısı olsun inşallahSonuç ne canım merak ettim
2 gün sonra 4.4 e düştü. Ama hala adet görmedim. Yarın doktora gidicem tekrarMerhabalar sonucunuz nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?