• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Testler doğru mu.?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim adetimi geçeli 2 hafta kadar oldu. Ya sabah gidicem doktora. Hayırlı haberlerle dönerim inşallah 🤲🏼🌷

Geçen ay aynısını bende yaşadım. Hatta yumurtlamayı takip ettiği halde adeti geciken bir sürü insan vardı. Birinci sebep bence corona. İkincisi ise evden çıkamamak, yürüyememek. Eğer idrar testinde çıkmıyorsa ve hatta kanda çıkmıyorsa bence hiç doktora bile gitmeyin. Bende gidecektim ki pazar günü adet oldum. Değilse Pazartesi gidecektim. 15 gün gecikti kesinlikle testlerde çıkmadı ama adet olmadım. Ben bol bol bitki çayı içtim. Hayıt ve biberiye içtim. Birde YouTubede Ebru ceylanın adet söktürücü masajı var. 2 günde adet oluyorsun. Tabi kesin hamile olmadığından emin olmak lazım. Haberlerinizi bekliyorum

Adet olduğum zaman çok yoğun oldum. Bellide kimsayal gebelik geçirdim bilemiyorum ama bir defa kan verdim 0.1 di. Sonra yükselip Düştüyse bilmiyorum tabi.

Yok demek istediğim adetleriniz mi azaldı yoksa kanamanız mı arttı geç mi adet oluyordunuz bide hormonlarınıza da baktılar mı ,inşallah bebeğinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza
Adet düzensizliğim tam olarak yoktu aslında. Evliliğimizin 3.ayında ablamı kaybettim. Stres ve üzüntüden yumurtalarımın hepsini kaybettiğimi söyledi doktorum

Back