Sadece geceleri gelen gaz sancısı bir de göğüslerim regli olmadan önce aşırı şişer ve ağrır hiç bir belirti olmadıRabbim ol diyince oluyor demek ki :) çok sevindim sizin adınıza inşallah kanla da kesin sonuç alırsınızbelirtileriniz olmuşmuydu hiç
Sakin olmaya çalışıcamBence olumsuz hiç birşey düşünmeyin pozitif olun stres yapmayın
Son bir kez daha yapıcam evde test çok ya ben hala inanamıyorumAdetten once idrar testinde ciktiysa degerler yuksek o zamanda kimyasal olmaz diye düşünüyorum
Yarın sabah ilk idrarla yap onda da cikarsa kan verSon bir kez daha yapıcam evde test çok ya ben hala inanamıyorum
Şuan 2 dk olduYarın sabah ilk idrarla yap onda da cikarsa kan ver
Teşekkür ederimbenimde regle 4 kala böyle çıkmıştı tebrikler
Şuan 2 dk oldu
Ya hamilesin bence
Kan sonucunu bizimle de paylaşın darısı bizlere olsun inşallah çok güzel bi duygu olsa gerekacile gidip kan veriyim yoksa dayanamıcam
Amin darısı bütün bekleyenlerin olsun inşallahKan sonucunu bizimle de paylaşın darısı bizlere olsun inşallah çok güzel bi duygu olsa gerek
Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah güzel sonuçlarla dönersinTeşekkür ederim acilde yaptırıcam birazdan sonuçları paylaşıcam dua edin ya
Amin inşallah sonuvu bekliyorumTebrikler hamilesin. Ben testim bu şekilde iken 16.5 çıkmıştı iki günde bir kontrol ettirsin çok şükür düzenli bir şekilde arttı. Darısı size inşallah
Benimde 37 çıktıTebrikler hamilesin. Ben testim bu şekilde iken 16.5 çıkmıştı iki günde bir kontrol ettirsin çok şükür düzenli bir şekilde arttı. Darısı size inşallah
Gözünüz aydın pazartesi günü aynı saatlerde tekrar baktirib 70in üstünde olması gerekliKızlar değerim 37 çıktı pazartesi tekrar bakılcak
Evet soktorlar görüştüm Pazartesi gidicemGözünüz aydın pazartesi günü aynı saatlerde tekrar baktirib 70in üstünde olması gerekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?