- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Kaç dk da çktı. Birde anlamadım adetin gecikti mi ? Çok hafif gölgelik gördüm gibiKimse yok mu kızlar bir el atında yorumlayın lütfen
Teşekkür ederim kuzum inşallah çok ama çok sağolKuzum bugün yaptığın testte gölge var gibi inşallah bebeğin seninledirBurda en çok sevineceklerimden biri de sensin
Tekrarlarım en kısa zamanda elimde test yok çarpıta inince tekrarı yapmak dileğiyle dualarınızı eksik etmeyin çok teşekkür ederim yorum içinTekrar test yap canım bunda negatif ya da pozitif demek zor gölge var sadece :)
Hemen çıktı fotoğrafta gösterebilmek için biraz beklettim yoksa ben gördüm çizgiyi kurudukça netleşti bat bilmiyorum bu ay çok garip bir adet dönemi yaşadım hiç olmazdı böyle bilmiyorum tam tarih olarak canım çok teşekkür ederim yorum içinKaç dk da çktı. Birde anlamadım adetin gecikti mi ? Çok hafif gölgelik gördüm gibi
Inşallah canım Rabbim nasip etsin çift çizgiyi hayırlı sağlıklı evladı ❤Tekrarlarım en kısa zamanda elimde test yok çarpıta inince tekrarı yapmak dileğiyle dualarınızı eksik etmeyin çok teşekkür ederim yorum için♡
Inşallah gördüm.Bat bilmiyorumdüzensiz son adet değişik geldi bölük bölük kafam karma karışık ...
Bence yeni bir gebelik var gibi. Gebelik olmayınca gölgesi bile olmuyorKızlar bugün yaptığım test ilk idrarla
Yorumunuz için çok teşekkür ederim inşallahBence yeni bir gebelik var gibi. Gebelik olmayınca gölgesi bile olmuyor
Ben aynı şekilde bi çizgi bu testte de görüyorum ama siz predictor yapsaydınız keşke kesin ve net sonuçxXx1PrensAnnesixXx canımm testimde görebiliyor musun bişey ♡
Predictor canım buBen aynı şekilde bi çizgi bu testte de görüyorum ama siz predictor yapsaydınız keşke kesin ve net sonuç
Predictor canım bu
Bu canım testin kendisiama test aynı değil ki canım bu farklı bir marka denin attığın comfort a benziyor
Tsh bilmiyorum ama insulın direncin de üst sınır 2.5 tir.. Glikoz ve aclık insülin degerlerini carpıp 405 e böleceksiniz hesaplamak içinKızlar TSH hormonunun insülin direncinin filan kaç çıkması lazım gebeliğe hazirlanirken
Bunları doktor yapmıyor muTsh bilmiyorum ama insulın direncin de üst sınır 2.5 tir.. Glikoz ve aclık insülin degerlerini carpıp 405 e böleceksiniz hesaplamak için
Anladım canım ama diğerini de denemeni tavsiye ederim :)Bu canım testin kendisi
Senin yaptığından mi canım denerimAnladım canım ama diğerini de denemeni tavsiye ederim :)
Doktor hesaplar tabıkı, ona gore ılac tedavisine baslar.. Eger evde testınız varsa bakıp sizde hesaplayabılırsınız diye acıkladım..Bunları doktor yapmıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?