- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Bana var gibi geldiŞimdi yaptım ve ilk 5 dakika bile olmadan çizgi belirdi Kızlar
Benim dediğim test buuuBak canım biraz oynadım üstünde görürsün şimdi daha rahat
Adete ne kadar var açıkçası gölge gördüm sadeceVe Buda bugünün testi ilk 2-3 dakikada belirdi kızlar ♡
Bat 20 ile 25 arası olabilir canım net kestiremiyorum bu ay karışık oldu Adet döngümAdete ne kadar var açıkçası gölge gördüm sadece
Anladım daha çok var ozaman hayırlısı olsun inşallah vardırBat 20 ile 25 arası olabilir canım net kestiremiyorum bu ay karışık oldu Adet döngüm
Amin inşallah canım ♡Anladım daha çok var ozaman hayırlısı olsun inşallah vardır
Bat 20 ile 25 arası olabilir canım net kestiremiyorum bu ay karışık oldu Adet döngüm
Diğerlerinde üstünde oynama yapıp paylaştığım testler canım bunlar direk belli oluyor ve kurumasına gerek kalmadan net bir şekilde görebiliyorum Bence civar koyulaşma çünkü üstünde oynama yapmaksızın artık kendini belli etmeye başladı çizgilerim bence 4 gün sonra daha da netleşir ve bata kadar değerim 200 ve üstü olmuş olur kimyasal değilse tatbikiKoyulasma olmuyor neden acaba
Diğerlerinde üstünde oynama yapıp paylaştığım testler canım bunlar direk belli oluyor ve kurumasına gerek kalmadan net bir şekilde görebiliyorum Bence civar koyulaşma çünkü üstünde oynama yapmaksızın artık kendini belli etmeye başladı çizgilerim bence 4 gün sonra daha da netleşir ve bata kadar değerim 200 ve üstü olmuş olur kimyasal değilse tatbiki
Amin canım cümlemizin inşallahInşallah canım rabbim gönlüne göre versin
Tahmini bata 7-6 gün arası bişey var kızlar az önce beta hcg değerim 0.1 çıktı şoktan çıkamadım henüz
20 ye yakın test yaptım kuzum hepsinde farklı farklı markalar sizler şahitsiniz tabi çıkmazdı o hölge yada silik flu çizgiler bakalım bir hafta daha bekleyelim ne olcak halimiz görcezBenimde başıma gelmişti bir kere testler yanıltıyor
Ya tebrik ederim sizi rabbim hayırla kucağınıza almanızı nasip eylesinBenim adet günüme 8 gün vardı ama :) doktor nasıl bu kadar erken farkettin demişti doktora gittiğimde de öğrenmemin üzerinden 1 hafta geçmişti hatırladığım kadarıyla adet tarihimden 1 hafta sonra yaptığımda kopkoyu çıkmıştı hemen koyulaşmıyor test o konuda da tecrübe edinmiş oldum :) normal testlerin hepsini atayım fikir olsun 2 günde bir tekrarlamıştım en sonuncu bat gününden 1 hafta sonra ama sizin testte de görüyorum ben çizgi sabah denemenizi tavsiye ederim :)
20 ye yakın test yaptım kuzum hepsinde farklı farklı markalar sizler şahitsiniz tabi çıkmazdı o hölge yada silik flu çizgiler bakalım bir hafta daha bekleyelim ne olcak halimiz görcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?