• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testimi yorumlar mısınız ?? Lütfen 🙏 ♡

Ve Buda bugünün testi ilk 2-3 dakikada belirdi kızlar ♡

Eklentiler

• E52F8887-2B6A-48B7-8E07-D087223B781A.webp
    E52F8887-2B6A-48B7-8E07-D087223B781A.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 87
  • F44619D6-5335-4EF0-B402-9EE3492CEA5B.webp
    F44619D6-5335-4EF0-B402-9EE3492CEA5B.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 89
Koyulasma olmuyor neden acaba
Diğerlerinde üstünde oynama yapıp paylaştığım testler canım bunlar direk belli oluyor ve kurumasına gerek kalmadan net bir şekilde görebiliyorum Bence civar koyulaşma çünkü üstünde oynama yapmaksızın artık kendini belli etmeye başladı çizgilerim bence 4 gün sonra daha da netleşir ve bata kadar değerim 200 ve üstü olmuş olur kimyasal değilse tatbiki 🙏

Diğerlerinde üstünde oynama yapıp paylaştığım testler canım bunlar direk belli oluyor ve kurumasına gerek kalmadan net bir şekilde görebiliyorum Bence civar koyulaşma çünkü üstünde oynama yapmaksızın artık kendini belli etmeye başladı çizgilerim bence 4 gün sonra daha da netleşir ve bata kadar değerim 200 ve üstü olmuş olur kimyasal değilse tatbiki 🙏

Inşallah canım rabbim gönlüne göre versin

Benim adet günüme 8 gün vardı ama :) doktor nasıl bu kadar erken farkettin demişti doktora gittiğimde de öğrenmemin üzerinden 1 hafta geçmişti hatırladığım kadarıyla adet tarihimden 1 hafta sonra yaptığımda kopkoyu çıkmıştı hemen koyulaşmıyor test o konuda da tecrübe edinmiş oldum :) normal testlerin hepsini atayım fikir olsun 2 günde bir tekrarlamıştım en sonuncu bat gününden 1 hafta sonra ama sizin testte de görüyorum ben çizgi sabah denemenizi tavsiye ederim :)
Ya tebrik ederim sizi rabbim hayırla kucağınıza almanızı nasip eylesin 😍🤲 peki bir sorum olacak ilk testi yapmadan önce akıntınız falan oldumu acaba yada ne gibi belirtileriniz olduda test yaptınız bir hafta öncesinden cvplarsanız sevinirim ☺️☺️

Back