- 4 Aralık 2019
- 395
- 313
- 53
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
Aynen onda yanılma payı hiç yok varsa var yoksa yok :) ben ümitliyim senden ne zaman yaparsın testi at ona göre buraya da :)Senin yaptığından mi canım denerim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen onda yanılma payı hiç yok varsa var yoksa yok :) ben ümitliyim senden ne zaman yaparsın testi at ona göre buraya da :)Senin yaptığından mi canım denerim![]()
Cnm normal test alıp yine yapsak ckarmıpredictor varsa şimdi de yapabilirsiniz sabahı beklemenize gerek yok çok hassas bir test Buda aynı gün akşam yapılmış olan predictor ile :)Eki Görüntüle 2686878
var gorunuyoKimse yok mu kızlar bir el atında yorumlayın lütfen![]()
İnşallah canım ya bekliyoruz bakalımCnm va
var gorunuyo
İnşallah cnm iki gün bekle sabah erken bir daha yap benceİnşallah canım ya bekliyoruz bakalımteşekkür ederim yorum için ♡
İki güne bir değer artar ya kuzum sen strese sokma kendiniKızlar kafam çok karışık koyulaşma yok sanki ya![]()
Sağol canım inşallah kuruma çizgisine benzemiyor dimi canım ♡İki güne bir değer artar ya kuzum sen strese sokma kendini
gözüküyo ikinci çizgi amaKızlar kafam çok karışık koyulaşma yok sanki ya![]()
1. Sayfada paylaştığım teste göre daha koyu mu sanki bana az gibi geldi koyuluğugözüküyo ikinci çizgi ama
sayfayı başa alıp baktım şimdiki bi tık daha koyu rabbim ümitlerini boşa çıkarmasın1. Sayfada paylaştığım teste göre daha koyu mu sanki bana az gibi geldi koyuluğu
Çok ama çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım ya güzel dileklerin için çok teşekkür ederimsayfayı başa alıp baktım şimdiki bi tık daha koyu rabbim ümitlerini boşa çıkarmasın![]()
ne demek canım rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın sabret dua etÇok ama çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım ya güzel dileklerin için çok teşekkür ederim ☺ ♡
Ben koyulaşma gordum çizgi rahat görülebiliyo canım adete kac gün var seninKızlar kafam çok karışık koyulaşma yok sanki ya![]()
Bat ne zaman bilmiyorum canım karışık oldu bu ayBen koyulaşma gordum çizgi rahat görülebiliyo canım adete kac gün var senin
Bat ne zaman bilmiyorum canım karışık oldu bu ay![]()
Hayır vermedim canım testte net pozitif görmeden vermek istemiyorumKan verdiniz mi var mi hamileleik
Kuzum ilk 5 10 dk içinde ikinci çizgi çıktıysa vardır inşallahhBuda son testim hanımlar![]()
İnşallah kuzum ama ben kana giderim pazartesi büyük ihtimalleKuzum ilk 5 10 dk içinde ikinci çizgi çıktıysa vardır inşallahhAyrıca sana şunu söyleyeyim ben testlere inanmıyorum bana mı hep öyle denk geldi bilmiyorum da pozitif oluyordu kan veriyordum negatif birkaç kez geldi başıma. Ama inşallah senin doğrudur ve giderek daha da koyulaşır
![]()