- 16 Şubat 2019
- 730
- 236
- 103
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
-
Tmm olur çok teşekkürler ilginiz için nasıl etiketlenir peki ben çok bilmiyorum bu siteyiYARın bı yap karsılastırılalım ama ben ı etıketle canım
Tekrar bi test yap bakalımGünaydın kızlar bişey sormak istiyorum bundan 20 gün önce bi test yaptım böyle çıkmıştı şuan halen adet olmadım belki yanılmışım diye bekledim ve malesef doktor yoktu burda muayene olmadan gelmek zorunda kaldım şuan için doktora gidemiyorum ama gitmeye çalışacağım işallah testim bu kizlarEki Görüntüle 2549533 Eki Görüntüle 2549533
Evet haklısınız gideceğim işallah yarın tekrar yapayım olmazsa dediginiz gibi başka markaylaKan vermeniz gerekiyor baya silik çünkü ya da başka marka bir test yapın .
Gönlünüzce olur inşallah
Hayırlısı olsun ❤Evet haklısınız gideceğim işallah yarın tekrar yapayım olmazsa dediginiz gibi başka markayla
Yapayım o zaman ama başka yerden almam lazimTekrar bi test yap bakalım
Bide bu erken gebelik testi mi ? Normal olanina değil de erken gebelik testine benzettim ben öyle mi acaba??
Çok teşekkürler amin hepimiz için isallahHayırlısı olsun ❤
Canım @ yaz yanına adımı koyTmm olur çok teşekkürler ilginiz için nasıl etiketlenir peki ben çok bilmiyorum bu siteyi
Yok erken gebelik testi değil normal test çünkü ucuzdu aldigimdaBide bu erken gebelik testi mi ? Normal olanina değil de erken gebelik testine benzettim ben öyle mi acaba??
Şekil olarak erken gebelik testlerine benzettim ondan sordum canımYok erken gebelik testi değil normal test çünkü ucuzdu aldigimda
Tm canım olur öyle yapayım çok teşekkürler ilginiz ve alakaniz için ❤❤❤Canım @ yaz yanına adımı koy
T ' nin olduğu kısımdaki çizgi hafif silinik belirmiş bencede hamilesiniz bence bir test daha yaptırmalısınız emin olmanız adınaGünaydın kızlar bişey sormak istiyorum bundan 20 gün önce bi test yaptım böyle çıkmıştı şuan halen adet olmadım belki yanılmışım diye bekledim ve malesef doktor yoktu burda muayene olmadan gelmek zorunda kaldım şuan için doktora gidemiyorum ama gitmeye çalışacağım işallah testim bu kizlarEki Görüntüle 2549533 Eki Görüntüle 2549533
Yok ondan değilde anımsatıyor biraz büyük farklı bi testti buŞekil olarak erken gebelik testlerine benzettim ondan sordum canım
NEDemek canım ılk bebek mı?nezamandır korunmuyorsunuz bırde yumurtlamanı takıp ettın mıTm canım olur öyle yapayım çok teşekkürler ilginiz ve alakaniz için ❤❤❤
Olmazsa başka marka test alayım çünkü yaptığım testler hep farklı marka ile yaptım gene yapayım artikT ' nin olduğu kısımdaki çizgi hafif silinik belirmiş bencede hamilesiniz bence bir test daha yaptırmalısınız emin olmanız adına
Evet canım ilk olacak daha önce bir düşüğüm ve kimyasal gebelik yaşadım bu üçüncü hamilelik olacaktı eğer varsa tabi 2 senedir evliyim korumadım hiç ama eşimle çok yan yana kalamadık eşimin görevi itibariyle yumurtlamayı takip edemiyorum adetlerim çok düzensizlesti nasıl yapsam bilmiyorumNEDemek canım ılk bebek mı?nezamandır korunmuyorsunuz bırde yumurtlamanı takıp ettın mı
Aldım ama bu seferde gene silik çizgi çıktı yarim saat önce yaptım ama anlamadım nedir bu silik çizgilerAdet olmadinmi. Hala durabiliyorsun yani gorunce o cizgiyi :) cabuk al da gel at bize tekrsr hadiii
At at bakalimAldım ama bu seferde gene silik çizgi çıktı yarim saat önce yaptım ama anlamadım nedir bu silik çizgilerkaderim galiba silik çizgi gormek atayım isterseniz son yaptığımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?