- 16 Şubat 2019
- 730
- 236
- 103
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
-
Yok bunu 20 gün önce yaptım şuan 1 ay olduBu bugun test mı?adetın kac gun gectı
Evet ☺☺☺☺1 aymı gectı adet
Bencede hanılesın kuzum2.ci testi niye yapmıyosun 20 gün geçmiş
Hamilesin bence hemde %99
Ya biraz bekleyeyim belki yanılmıştır diye çünkü bazen gecikirdi böyle aslında doktora gidecektim ama doktor yoktu burda o yüzden şuan beklemede kaldım2.ci testi niye yapmıyosun 20 gün geçmiş
Hamilesin bence hemde %99
Öylemi diyorsunuz işallah ya dediginiz gibidir nerdeyse 1 ay geçtiBencede hanılesın kuzum
Test yapsan?Öylemi diyorsunuz işallah ya dediginiz gibidir nerdeyse 1 ay geçti
Korkuyorum yapmaya tekrardan çünkü çok negatif sonuç alınca ama eşime söyleyeceğim test alsın bugün yarın tekrar yapayimTest yapsan?
Korkuyorum yapmaya tekrardan çünkü çok negatif sonuç alınca ama eşime söyleyeceğim test alsın bugün yarın tekrar yapayim
Ayy işallah şuan çok heyecan bastı tekrar yapacağım işte doktora gitsem evde yaparimcanım çizgi silik çıkmış hemde 20 gün önce, %99 şimdi test yaparsan kopkoyuu çıkacakk
Ayy işallah şuan çok heyecan bastı tekrar yapacağım işte doktora gitsem evde yaparim
BEn olaam 40kere yapmıstım:))Korkuyorum yapmaya tekrardan çünkü çok negatif sonuç alınca ama eşime söyleyeceğim test alsın bugün yarın tekrar yapayim
Çok haklısınız da işte insan korkuyor inanın bende bundan önceki aylarda çok yaptım ama hep sonradan adet oldum bu ayda inat etmiştim aslında ısrar olunca yaptimBEn olaam 40kere yapmıstım:))
Daha ne kadar beklicen canım 20 gün beklemişsin zatenYa biraz bekleyeyim belki yanılmıştır diye çünkü bazen gecikirdi böyle aslında doktora gidecektim ama doktor yoktu burda o yüzden şuan beklemede kaldım
Ayy şuan bende heyecan yaptım işallah dediginiz gibi olurben heyecanlandım senin yerine valla, hemen bi test alıver yap 20 gün geçtiyse koyulaşmıştır t çizgisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?