- 16 Şubat 2019
- 730
- 236
- 103
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
Şimdide böyle çıktı biraz daha mı beklemem lazım acaba 5 dk oldu ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 gün değilde 1 ay oldu nerdeyse10gun gecıkmye bole cıkmaması gerekıyor dıe dusunuyorum
Kopkoyu cıkması gerekmez mı10 gün değilde 1 ay oldu nerdeyse
Yanide işte bende bu yüzden tereddütte kaldimKopkoyu cıkması gerekmez mı
SIlık gorunuyor kuzum bı doktora mu gıtsenYanide işte bende bu yüzden tereddütte kaldim
Sizce neden olabilir acaba gideceğim de şuan gidemiyorum doktor yokSIlık gorunuyor kuzum bı doktora mu gıtsen
SUANDAKı yaptgınız ılk yaptıgınızla aynı gıbı geldi bana sebebı ıse belkı ozaman vardı 10gunluk surecte koyulastı ama sız trst yapmadıgınız ıcın goremedınız suanda sılıklesıyor acaba kımyasal mı yasıyorsunuzSizce neden olabilir acaba gideceğim de şuan gidemiyorum doktor yok
Bilmiyorum ki kanamam falanda yok ama daha önce kimyasal gebelik yaşadım ama onda kanamamla düştü öylemi dersinizSUANDAKı yaptgınız ılk yaptıgınızla aynı gıbı geldi bana sebebı ıse belkı ozaman vardı 10gunluk surecte koyulastı ama sız trst yapmadıgınız ıcın goremedınız suanda sılıklesıyor acaba kımyasal mı yasıyorsunuz
Ne olabilirki acaba ya doktor olmayınca bekliyorsun malesef bide adetim gecikirdi bazen o yüzden bekledimBir aylık gecikmeye silik değil net çıkması gerekiyor bence ama siz bilirsiniz başka bi sıkıntı olabilir 1 ay beklemek için uzun bi süre yanlız
Amin inşaAllah canım sağolNe güzel sizinde hayırlı olsun ve sağ salim kucağınıza alın iyi günlerde büyütün
KIMyasalda tamamen sılıklesınce kanama olur suanda sılıklesıyor mu acqba belkı 3gun once yapsan koyu olacaktı benım tahmınım buBilmiyorum ki kanamam falanda yok ama daha önce kimyasal gebelik yaşadım ama onda kanamamla düştü öylemi dersiniz![]()
Yukarda bi arkadaş yazmış aslında kimyasal olabilir yarın için bi randevu alın şimdiden sizNe olabilirki acaba ya doktor olmayınca bekliyorsun malesef bide adetim gecikirdi bazen o yüzden bekledim
Ya şuan üzüldüm ya kimyasal mı acaba işallah öyle değildir biraz bekleyeyim tekrar yapayım bi testKIMyasalda tamamen sılıklesınce kanama olur suanda sılıklesıyor mu acqba belkı 3gun once yapsan koyu olacaktı benım tahmınım bu
bunun için merkeze gitmem lazım oda uzak hastaneYukarda bi arkadaş yazmış aslında kimyasal olabilir yarın için bi randevu alın şimdiden siz
YARın bı yap karsılastırılalım ama ben ı etıketle canımYa şuan üzüldüm ya kimyasal mı acaba işallah öyle değildir biraz bekleyeyim tekrar yapayım bi test
Bende anlamadım biraz daha bekleyeyim eğer kimyasal değilse zaten çıkar ama çok üzüldüm suanDaha koyu çıkması gerekirdi korkutmak istemem ama![]()