- 14 Nisan 2019
- 2.155
- 5.690
- 88
- 32
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
-
Bende yaptırdım ama çok bilmiyorum canım ya kansizliga hormonlara kalsiyuma falan bakılıyorHangi testler yapılıyor mesela çok bilmiyorum malum anne olmadigim için gideceğim isallah
Anladım canım çok teşekkürlerBende yaptırdım ama çok bilmiyorum canım ya kansizliga hormonlara kalsiyuma falan bakılıyor
Merhaba doktora gittinizmi bu aradaGünaydın kızlar bişey sormak istiyorum bundan 20 gün önce bi test yaptım böyle çıkmıştı şuan halen adet olmadım belki yanılmışım diye bekledim ve malesef doktor yoktu burda muayene olmadan gelmek zorunda kaldım şuan için doktora gidemiyorum ama gitmeye çalışacağım işallah testim bu kizlarEki Görüntüle 2549533 Eki Görüntüle 2549533
Merhaba doktora gittinizmi bu arada
[/QUOTE
Bende meraknettim acikcasi insallah gitmistirrrrrr
Ya gittim kadın doğum doktoru yoktu acilden kan vermek istedim ama yoğun diye bide çok acil olmadığı için yapmadılar artık merkeze gitmek zorundayım galiva6Merhaba doktora gittinizmi bu arada
Burası küçük bir ilce olduğu için merkeze gitmek zorundayım burda doktor olmadığı için....bu arada çokteşekkürler hatırlanmak güzelMerhaba doktora gittinizmi bu arada
Çok teşekkürler gidince ınşallah yazarım ne olup bittiğiniHayrlisi olsun cnm git haber ver
Çok teşekkürler gidince ınşallah yazarım ne olup bittiğini
[/QUOT hamileyimm
Gecikmene goree çok küçük değil mi beta HCG kaç senin bende kimyasal ve diş gebelik geçirdim simdi yine hamileyim pazartesi öğrendim senin takip yaptirman lazimKızlar az önce doktordan geldim hamileyim ama daha yeni 1 haftalık falan yorum yazan herkese çok teşekkürler bu arada değerim düşük olduğu için öyle silik çıkmış
Canım şöyle benim gecikmem zaten hep.oluyordu ve çok geç adet görüyordum ona bağladım çünkü doktorda öyle dediGecikmene goree çok küçük değil mi beta HCG kaç senin bende kimyasal ve diş gebelik geçirdim simdi yine hamileyim pazartesi öğrendim senin takip yaptirman lazim
Beta HCG kacCanım şöyle benim gecikmem zaten hep.oluyordu ve çok geç adet görüyordum ona bağladım çünkü doktorda öyle dedi
Şuan başka yerde doktora geldik bi yaşadığımız yere gidelim o zaman tekrardan ordaki doktora giderim eğer varsa yaşadığım yerde doktor yokGecikmene goree çok küçük değil mi beta HCG kaç senin bende kimyasal ve diş gebelik geçirdim simdi yine hamileyim pazartesi öğrendim senin takip yaptirman lazim
36 cıktı senin peki ve hayırlı olsun hamileliğinBeta HCG kac
Pazartesi doktora gittim muane olmak için o kan istedi gebelikte istemiş haberim yoktu sürpriz oldu 71 dikmişti dun de 124 cikti36 cıktı senin peki ve hayırlı olsun hamileliğin
Ne güzel hayırlı olsun..Pazartesi doktora gittim muane olmak için o kan istedi gebelikte istemiş haberim yoktu sürpriz oldu 71 dikmişti dun de 124 cikti
Sağol canmNe güzel hayırlı olsun..
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?