- 16 Şubat 2019
- 730
- 236
- 103
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
-
Çok teşekkürler yok daha doktora gitmedim burda doktor sıkıntisi var eşim izin alırsa merkeze gideceğim isallahFolikasit kullanıyor musunuz peki? İlk 3 ay içmek önemli diyebiliyorum. Daha fazla beklemeden gidin bence doktora, sonuçta gerekli vitaminleri falanda almanız gerekiyor. Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ayy şuan bende heyecan yaptım işallah dediginiz gibi olur
Ya sizin kac gün geçmişti pekiDaha ne kadar beklicen canım 20 gün beklemişsin zaten
Ve attığın testte pozitif zaten 20 gün önce öğrenmişsin aslında
Benim dahada silikti testim üstelik bekledikten sonra çıkmıştı
Gideyim mi acaba şuan gaza geldimhadi git al kız bak hepimizi heyecanlandırdın
Benim geç döllenme oldu canım 12 gün geçmiştiYa sizin kac gün geçmişti peki
Kız hamilesin git al hadi ben çatlardm meraktanGideyim mi acaba şuan gaza geldim
Ondamı saatler sonra çıkmıştı dedinizBenim geç döllenme oldu canım 12 gün geçmişti
Gideyim mi acaba şuan gaza geldim
Git bir an önce test yap tekrar pozitif gibi görünüyor malum ilk 3 ay beyin gelişimi için folik asit önemli bir kaç kan testi falanda yapılıyor ihmal etme sağlıklı hamilelik dilerim ins
9 gün geçtiğinde 1 saat sonra çıkmıştı çizgiOndamı saatler sonra çıkmıştı dediniz
Hangi testler yapılıyor mesela çok bilmiyorum malum anne olmadigim için gideceğim isallahGit bir an önce test yap tekrar pozitif gibi görünüyor malum ilk 3 ay beyin gelişimi için folik asit önemli bir kaç kan testi falanda yapılıyor ihmal etme sağlıklı hamilelik dilerim ins
Ne güzel sizinde hayırlı olsun ve sağ salim kucağınıza alın iyi günlerde büyütün9 gün geçtiğinde 1 saat sonra çıkmıştı çizgi
12 gün geçtiğinde netleşmişti
Önceki dusugumde gitmiştim zor yaptılar burası acil hasta var diye yapmıyorlarAcile gidip Kan verin derim çizgi görünüyor hayırlı olsun inşallah ☺
Hamilesiniz hatta şu an 7 haftalık olmuş bile, tebrikler
[/QUOTE çok heyecanlandım yaa şuan ayy işallah vardır yaa
ne güzel iyi günlerde büyütün çocuğunuzuFolik asit başlaman gerekiyor, çok önemli. Ultrasonda girersende bebek görünür şimdi hatta kalp atışı bile vardır. Diğer testler daha sonra yapılıyor. Ben ilk kontrole 8 haftalık gitmiştim ama folik asit kullanıyordum.
Hangi testleri yaptınız pekiFolik asit başlaman gerekiyor, çok önemli. Ultrasonda girersende bebek görünür şimdi hatta kalp atışı bile vardır. Diğer testler daha sonra yapılıyor. Ben ilk kontrole 8 haftalık gitmiştim ama folik asit kullanıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?