• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bi bakar mısınız

Allah allah..
Kimyasalmi gecirdin yoksa. Deģerlerin inip dusuyor belki. Bi kan testi ver kesinlikle anla ne oldugunu.

Belki markayla alakalı olabilir çünkü üstünden 20 gün geçtiyse kese zaten çoktan oluşmuştur kimyasal olmaz ki ilaki kanama olurdu kimyasal olsaydıda şu an testte çıkmazdı diye düşünüyorum
Öylemi dersiniz şuan çok iyi yorumunuz işallah dediginiz gibidir koyu çıkmasi lazım dediler ama bilmiyorum neden öyle oldu farklı markayla yaptım ondan mı acaba

Yani kac saatlik yol olursa olsun ne degildir nedir anlamaniz gerek.baya beklemissiniz sonucta ama canim

AYNI MARKA BİR TEST BULSAYDINIZ KEŞKE 20 GÜN ÖNCE YAPTIĞINIZ TEST VARYA ONDAN ALIN BİRDE EN AZ DÖRT SAAT İDRARINIZI TUTUN FAZLA SIVI ALIMIYLADA ALAKALI OLBİLİR UMARIM FOLİK ASİT KULLANIYORSUNUZDUR..

AYNI MARKA BİR TEST BULSAYDINIZ KEŞKE 20 GÜN ÖNCE YAPTIĞINIZ TEST VARYA ONDAN ALIN BİRDE EN AZ DÖRT SAAT İDRARINIZI TUTUN FAZLA SIVI ALIMIYLADA ALAKALI OLBİLİR UMARIM FOLİK ASİT KULLANIYORSUNUZDUR..
Yok hiç kullanmadım folik asiti hiç idrarimi tutmadım yarim saat önce gitmiştik lavaboya kızlar biraz ısrar edince aldım ama ilk yaptığımı tutmuştum onunla alakalı olabilir mi dediginiz gibi

Bu arada folik asiti doktorun önermesi mı lazım yoksa direk alabilir miyim
GEBELİK DÜŞÜNÜYORSAN KULLANMAN GEREK DR ÖNERMESİNE GEREK YOK EĞER HAMİLEYSEN ŞU ANDA 1,5 AYLIK KESİN VARDIR VE KESİNLİKLE KULLANMALISIN VE BU DURUMDA ÖYLE YADA BÖYLE DOKTORA GİTMELİSİN FIRSAT YARAT GEREKİYORSA KENDİN GİT 3-5 GÜN DEĞİL GEÇEN 1 AY KAN TAHLİLLLERİNE BAKILMALI VS.

GEBELİK DÜŞÜNÜYORSAN KULLANMAN GEREK DR ÖNERMESİNE GEREK YOK EĞER HAMİLEYSEN ŞU ANDA 1,5 AYLIK KESİN VARDIR VE KESİNLİKLE KULLANMALISIN VE BU DURUMDA ÖYLE YADA BÖYLE DOKTORA GİTMELİSİN FIRSAT YARAT GEREKİYORSA KENDİN GİT 3-5 GÜN DEĞİL GEÇEN 1 AY KAN TAHLİLLLERİNE BAKILMALI VS.
Çok haklısınız merkeze gidip iyi bi kadın doğum doktoruna görünmem lazım eşime söyledim ama önceden izin vermedi yanlız hem uzak hemde gidemezsin deyince gidemedim izin alacağım dedi ama daha alamadı sikistiriyorum arada izni ayarlasın diye eczaneden direk alabilirim o zaman

Çok haklısınız merkeze gidip iyi bi kadın doğum doktoruna görünmem lazım eşime söyledim ama önceden izin vermedi yanlız hem uzak hemde gidemezsin deyince gidemedim izin alacağım dedi ama daha alamadı sikistiriyorum arada izni ayarlasın diye eczaneden direk alabilirim o zaman
sağlık ocağı yokmu sabah erken saatte giderseniz onlarda kan alır

Back