- 18 Ocak 2023
- 289
- 144
- 18
- 30
İnşallah canım inşallahAllah bin kere razı olsun sizden ne muradınız varsa versin.. inşallah bundan sonraki süreçte sağlıklı ilerler
Amin inşallahÇok teşekkür ederim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimiz güzel haberler alırız inşallah
Yaptırdım bugün 6 gün gecikme 4. Gün ve bugün pespembe yerleşme kanaması beta HCG 18,8 dilerm rabbim devamı gösterirtest hemen çıktıysa böyle var hayırlı olsun benimde aynısıydısuan 16 haftalığım inşallah seninde pozitiftir yanılma payı da sıfırdır rabbim nasip etsin inşallah kan testi yaptır hemen hayırlı sonuçlarını bekliyorum merakta bırakma bizi
Allah razı olsunhayırlı olsun
Siz kime dua etseniz tutuyorbana da dua edin kalbiniz çok temiz demek ki
Gebelik testi işe negatif maalesefMerhaba bunu ben attım buraya anlayan varsa soyleyebilirmi
Yaaa üzüldüm ama ben dün test yapmıştım evde birri silik çıkmıştı bunun üstüne gittim kan verdimGebelik testi işe negatif maalesef
5.10 dakika sonra çıktıysa geçerli olmuyormuş.5 altı kanda negatif sayılıyor diye biliyorumYaaa üzüldüm ama ben dün test yapmıştım evde birri silik çıkmıştı bunun üstüne gittim kan verdim
İlk defa 0-5,3 gorundu normlade 0-5 cikiyodu5.10 dakika sonra çıktıysa geçerli olmuyormuş.5 altı kanda negatif sayılıyor diye biliyorum
Yapacak bişey yok teşekkür ederim devam ozmn moral bozmayacam tabikiNegatif görünüyor
Aynen bozmaya gerek yok zaten.rabbimin vardır bir bildiği ondan iyi bilemeyiz vaktini zamanını.bende tüp bebeğe baslicam diye seviniyordum ama doktor bir aylık ilaç verdi.onlardan sonra bakalım ne olacak bende üzüldüm ama yapacak birşey yok cnm.tevekkul ile çalışmalara devamYapacak bişey yok teşekkür ederim devam ozmn moral bozmayacam tabiki
Allah hayırlı evlat versin inşallah bize olmayanlaraAynen bozmaya gerek yok zaten.rabbimin vardır bir bildiği ondan iyi bilemeyiz vaktini zamanını.bende tüp bebeğe baslicam diye seviniyordum ama doktor bir aylık ilaç verdi.onlardan sonra bakalım ne olacak bende üzüldüm ama yapacak birşey yok cnm.tevekkul ile çalışmalara devam
sonuc 0,200 0 yani negatıf üzgünüm. :Sİlk defa 0-5,3 gorundu normlade 0-5 cikiyodu
Cnm vardır bunda bir hayır inşallah en güzeli senin olucaktir.biraz daha sabır.rabbim tez vakitte yeniden nasıl etsinKızlar kötü haberle geldim bugün sabah yoğun bir kanama ile hastaneye gittim düşük başlamış dendi malesef değerimde 10’a düşmüş . Rabbim daha sağlıklı şekilde nasip eder inşallah..
Üzme kendini herşeyde vardır bı hayır inşallah yine olurKızlar kötü haberle geldim bugün sabah yoğun bir kanama ile hastaneye gittim düşük başlamış dendi malesef değerimde 10’a düşmüş . Rabbim daha sağlıklı şekilde nasip eder inşallah..
Aynen öyle hayırlısını istedim hep demeki hayırlısı bıymuşCnm vardır bunda bir hayır inşallah en güzeli senin olucaktir.biraz daha sabır.rabbim tez vakitte yeniden nasıl etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?