İnşallah vardır canımm hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallahBende hormon testi için adet olmayı bekliyodum dedim ya elimde bitane test var yap gitsin kopsun inceldiği yerden iki gündür eşimde elini sürekli karnıma götürüyo istemsizce içim bi hoş oldu acaba dedim varsa hisettimi
AAMMMİNNN İNŞALLAHİnşallah vardır canımm hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallahAllah herkese yaşatsın bu duyguyu
Amiin Allah razı olsunYaa kıyamam sizerabbim en sağlıklı şekilde tekrar nasip etsin dualarım sizinle
Yok köye geldik hastaneye gitmeden kardeşim askere gitcek ancak pazartesi gidebilirim hafta sonu burdayız hem iyice netlemiş olur benim içinde beklemedeyim işte daha önce de böyle çift çizgi görüp adet olmuştum yine aynı hayal kırıklığına uğramamk için beklicem heran adet olcakmış gibi ağrılarım devam ediyorKan testi verdiniz mi
Geç döllenme olabilir sonuçta pozitifNeden bu kadar silik çıktı peki 3 gün gecikmeye bu kadar silik çıkması normal midir
Hâla adet olmadım bu arada kızlar hepinize yazamadım ayrı ayrı teşekkür ederim çok güzel şeyler yazmışsınız duygulandım en kısa sürede test vercem inşallah kanda da görürüm. Rabbim yüzümüzü güldürsün . Dualarım hepimiz için hayırlı evlatlar sağlıklı evlatlar nasip etsinGeç döllenme olabilir sonuçta pozitif
Kızlar uzun zamandır yoktum haziranda 2 yıl olcak gebelik hâla olmadı bende dra gittik bu süreçte sprem testi verdik pazartesi günü adet olunca gel hormon testi yapalım dedi normalde çarşamba günü adet olmam lazım her zaman bi gün önce bile olurum hatırlayan vardır mutlaka çok düzenli adetlerim neyse araya hafta sonu girmeden gidiyim testlerimi yaptırıyım diye adeti bekliyorum dört gözle ama şiddetli adet olcakmışım gibi kasık ağrılarım var tek belirti dayanamadım test yaptım anlayanlar bakabilir mi baya hassas bi test bu birgebenin günlüğü sayfasından almıştım hemen gösteriyor diye atıyorum resimleri
Benim 5 yıl olmamıştı testte böyle görünce bende inanmamıştımAy çok güzel yazmışsınızda 1,5 yıldır olmadığı için şimdi de inanasım gelmiyo
Peki gebelik varmıydı test sonucundaBenim 5 yıl olmamıştı testte böyle görünce bende inanmamıştım
Geç döllenme mi acaba çizgiler kurduktan sonramı belirginleşti öncesinde de varmıydıEki Görüntüle 3199050 merhaba bende de böyle çıktı kan da negatif çıktı hala 12 gün oldu adet olmadım
Evet cnm hatta 4 tane birden yapmıştım emin olmak içinPeki gebelik varmıydı test sonucunda
Bende şimdi acilden kan verdim 1,5 saat sonra çıkcak sonuç dualarınızı bekliyorum inşâllahEvet cnm hatta 4 tane birden yapmıştım emin olmak için
Evet direk çıktı ama şimdi deniyorum çıkmıyorGeç döllenme mi acaba çizgiler kurduktan sonramı belirginleşti öncesinde de varmıydı
Testin resmi duruyosa atarmısın bana fikir olsun emin olamıyorum
Benimkinede bakarmisin benmi sadece görüyorum diye düşünüyorum sanki bı çizgi var yada benim gözüm yanlış goruyo Allah insallah işten herkese çocuk veririGeç döllenme mi acaba çizgiler kurduktan sonramı belirginleşti öncesinde de varmıydı
Naptın balımHaber vericem
Ben görüyorum ama orda minnak bi çizgi bata kaç gün varBenimkinede bakarmisin benmi sadece görüyorum diye düşünüyorum sanki bı çizgi var yada benim gözüm yanlış goruyo Allah insallah işten herkese çocuk veriri
Ayy inşallah vardır rabbim gonlunuze göre versin sizin adınıza ben ble heyecanlandmBende şimdi acilden kan verdim 1,5 saat sonra çıkcak sonuç dualarınızı bekliyorum inşâllah
Geçen ay negatifti bebeğim bu ayı bekliyorum reglime 4 gün kaldı, dün test yaptım ama oda negatif duruyorNaptın balım
İnşallah güzel haberini alıriz aminnnnBende şimdi acilden kan verdim 1,5 saat sonra çıkcak sonuç dualarınızı bekliyorum inşâllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?