gebelik var gözüküyor, kan testi verin, hayırlı olsuunKızlar uzun zamandır yoktum haziranda 2 yıl olcak gebelik hâla olmadı bende dra gittik bu süreçte sprem testi verdik pazartesi günü adet olunca gel hormon testi yapalım dedi normalde çarşamba günü adet olmam lazım her zaman bi gün önce bile olurum hatırlayan vardır mutlaka çok düzenli adetlerim neyse araya hafta sonu girmeden gidiyim testlerimi yaptırıyım diye adeti bekliyorum dört gözle ama şiddetli adet olcakmışım gibi kasık ağrılarım var tek belirti dayanamadım test yaptım anlayanlar bakabilir mi baya hassas bi test bu birgebenin günlüğü sayfasından almıştım hemen gösteriyor diye atıyorum resimleri
Neden bu kadar silik çıktı peki 3 gün gecikmeye bu kadar silik çıkması normal midirgebelik var gözüküyor, kan testi verin, hayırlı olsuun
Çok silik değil, teste göre gebesiniz; kuruma çizgisine de benzemiyor. Tebrik ederimNeden bu kadar silik çıktı peki 3 gün gecikmeye bu kadar silik çıkması normal midir
Ay çok güzel yazmışsınızda 1,5 yıldır olmadığı için şimdi de inanasım gelmiyoHamilesiniz. Kan verin bence
Silik olması normal mi 3 gün gecikmeyeteste hamile gözüküyorsunuz kanda verin de netleşsin
Hamilesin canım hayırlı olsun benim Adetin 3. Günü geçikmesinde çok aşırı silikti ışıkta zor gözüküyordu senin baya net benceKızlar uzun zamandır yoktum haziranda 2 yıl olcak gebelik hâla olmadı bende dra gittik bu süreçte sprem testi verdik pazartesi günü adet olunca gel hormon testi yapalım dedi normalde çarşamba günü adet olmam lazım her zaman bi gün önce bile olurum hatırlayan vardır mutlaka çok düzenli adetlerim neyse araya hafta sonu girmeden gidiyim testlerimi yaptırıyım diye adeti bekliyorum dört gözle ama şiddetli adet olcakmışım gibi kasık ağrılarım var tek belirti dayanamadım test yaptım anlayanlar bakabilir mi baya hassas bi test bu birgebenin günlüğü sayfasından almıştım hemen gösteriyor diye atıyorum resimleri
Yeni yaptım testi kuruma çizgisi değil ama silikte olunca kafam karıştı işteÇok silik değil, teste göre gebesiniz; kuruma çizgisine de benzemiyor. Tebrik ederim
Yaa atabilirmisin testini şuan önce göre çıkcam evden gerçekten ümitlendimHamilesin canım hayırlı olsun benim Adetin 3. Günü geçikmesinde çok aşırı silikti ışıkta zor gözüküyordu senin baya net bence
Kıpkırmızı olması gerekmiyor, kafanız karışmasın; kan verin de içiniz rahat etsinYeni yaptım testi kuruma çizgisi değil ama silikte olunca kafam karıştı işte
Benim testimi de yorumlar mısınız, farklı bir test aldım bugün denemek istedim reglime 7 gün var 20 nde çatlama gördüm. Bu teste göre de 1-2 haftalık diyor varsa eğerÇok silik değil, teste göre gebesiniz; kuruma çizgisine de benzemiyor. Tebrik ederim
T1 de silik çizgi görüyor gibiyimBenim testimi de yorumlar mısınız, farklı bir test aldım bugün denemek istedim reglime 7 gün var 20 nde çatlama gördüm. Bu teste göre de 1-2 haftalık diyor varsa eğer
Bende ama yanıltırmı bu test bilmşyorum ilk defa denedim, başlarda t3e kadar vardı t1 daha net çıktı inşallah vardır yaaaT1 de silik çizgi görüyor gibiyim
İnşallah vardır canım testi tekrarla adet günü bence stres de yapma varsa bebişe zarar güzel haberlerle gelBende ama yanıltırmı bu test bilmşyorum ilk defa denedim, başlarda t3e kadar vardı t1 daha net çıktı inşallah vardır yaaa
İnşAllah artık 7 gün sonra yapıcamİnşallah vardır canım testi tekrarla adet günü bence stres de yapma varsa bebişe zarar güzel haberlerle gel
Çok heycanlandım ya gitmek istiyorum ama çıkmazsa kanda büyük hayal kırıklığına uğrucam şuan evde hamileymiş gibi dolanıyorum ahahahdhCanım git kan ver bence hamilesinbenim o kadar silikti ki ona rağmen kanda çıkmıştı seninde çıkar bence. Kaset testlerde çok yanılma olmuyo diye biliyorum bize de sonucu yaz mutlakaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?