- 8 Mart 2023
- 109
- 27
- 24
- Konu Sahibi ngpkceeennn
Arkadaşlar anlayan biri bakabilir mi adet olmam gereken tarih bugündü yumurtlama 25 nisan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gördüm çizgiyi var gibi duruyot kan ver bence direk gitArkadaşlar anlayan biri bakabilir mi adet olmam gereken tarih bugündü yumurtlama 25 nisan
Çok istiyorum ama hep nagatif oldu negatif olursa dayanamam acaba bana mı öyle gözüktü diye paylaştımBen gördüm çizgiyi var gibi duruyot kan ver bence direk git
Yok bende görüyorum zaten 14 gün olmuş bence bı kan verÇok istiyorum ama hep nagatif oldu negatif olursa dayanamam acaba bana mı öyle gözüktü diye paylaştım
Emin olmak istyorsan kaset test dene bı onlar genelde daha guvenilirÇok istiyorum ama hep nagatif oldu negatif olursa dayanamam acaba bana mı öyle gözüktü diye paylaştım
Yarın vereceğimYok bende görüyorum zaten 14 gün olmuş bence bı kan ver
Yarın alırım kesinEmin olmak istyorsan kaset test dene bı onlar genelde daha guvenilir
silik ama emin olamadımBende 2. Çizgiyi görüyorum
İlk idrarla yap amaYarın vereceğim
Erken ama biraz belli olur muİlk idrarla yap ama
14 gün olmuş yumurtlama olalı erken degl kiErken ama biraz belli olur mu
Hafif çizgi var kan testi ver benceArkadaşlar anlayan biri bakabilir mi adet olmam gereken tarih bugündü yumurtlama 25 nisan
Acaba adet gecikmesi de yalancı pozitif yapar mıHafif çizgi var kan testi ver bence
Hiçbir fikrim yok o konuda canım yaAcaba adet gecikmesi de yalancı pozitif yapar mı
İlk idrarla yap ama
Ben 2. bi çizgi gördüüümmmArkadaşlar anlayan biri bakabilir mi adet olmam gereken tarih bugündü yumurtlama 25 nisan
Normal test de yaptım bakar mısınızBen 2. bi çizgi gördüüümmm
Var gibi görünüyorBöyle oldu yapar yapmaz