Gebeliğe Hazırlık Testime bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

beyzosh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2021
3.014
5.355
108
Kızlar az önce ilk idrarla yaptım 5 dk içinde çıktı ikisi de. Üstteki ovulasyon testi alttaki gebelik. Yumurtlama üstünden 10 gün geçti bata 3 gün var. Dün doktora gittim kasık ağrısı için, çok az iltihap varmış fitil verdi reglin gecikirse gel gebelik takibi yapalım dedi. Ne diyosunuz var mı sizce bişey?

Eklentiler

• IMG_20211130_114145.jpg
    95,7 KB · Görüntüleme: 105
Canım var görünüyor silik çıkmış en son bat ne zaman bu arada yumurtlama pik ne zamandi

Canım en son 4 kasımda adet gördüm. Yumurtlama pik de 20 Kasım, 21 Çatlama gördüm iki günü de değerlendirdik
Benimde bat 6 kasimdi pik 18 Kasım çatlama 20 Kasım di dün yaptım sonradan silik çıktı evet ama genede tedirginim bu gün adet günüm bakalım ne olacak canım
Seninde belli oluyor hemen mi çıktı sonradan mı zaten normali yumurtlamdan sonra 14. Gün dioalr ama ben erken yaptım sende öle yapmisssin çizgi çıkıyor ama çok ümitlenmek istemedim bu yüzden geçerse 2 güne kan veririm bende hayırlısı olsun hakkımızda

Benimki direk 5 dk sonra çıktı kuzum ikisi de. Ben de dün doktor yerleşme ağrısı yaşıyo olabilirsin diyince dayanamadım test yapıyım dedim işte. Kan versem mi bugün sağlık ocağı çok yakın bana

ver tabi nasıl dayanıyorsunuz maşşalah bende asla sabır yok hayırlısı olsun inşallah hakkınızda

Yakınsa ver canım öyle bir imkanın var hemen çıkmış çünkü benimde 10 dak sonra falan çıktı yani olmasa hiç çıkmaz dime

Yakınsa ver canım öyle bir imkanın var hemen çıkmış çünkü benimde 10 dak sonra falan çıktı yani olmasa hiç çıkmaz dime
Evet 10 dakikada da kuruma çizgisi çıktığını duymadım hiç. Başka marka testle bi daha yapsana sen de

Hayırlısı olsun canım haber edersin

bence dr senın gene oldugunu anlamış ama sana söylememiş ,

hayırlı olsun bu arada

bence dr senın gene oldugunu anlamış ama sana söylememiş ,

hayırlı olsun bu arada
Olabilir kuzum ben kasık ve bel ağrısı şikayeti ile gittim alttan muane yaptı çok hafif iltihap var dedi 3 günlük fitil verdi. Ağızdan ilaç vermiyorum gebelik ihtimaline karşın adetin gecikirse yine gel takip yapalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…