Testime bakar mısınız?

10 dakika içinde söyledi bana sadecw negatif dedi anlamadım hiç birşey. Aynen beklemekten başka çare yok yıkıldım zaten çok teşekjür ederim yorumunuz için.

Niye negatif dendiyinde değerin kaç olduğunu sormuyorsunuz ki? Bi kaç arkadaşım da böyle karalar bağladı kusura bakma hassas durumdasın ama elimde değil kızıyorum sana. Bazı hemşireler öyle hemen negatif der. Sen değerini soracaksın 3mü 5mi kaçsa öğren. Bi arkadaşıma değeri 54 olduğu halde negatif demişti hemşire. Kız iyiki akıl etmiş de kaç diye sormuş. Sonucu gözünüzle görmeden inanmayın. 5 olabilir değerin ve normalde 5in altı negatifdir. Ama senin adete 5gün var tabiki düşük çıkması normal. Eğer mümkünse bugün ara aynı hastaneyi ve kan değerini mailine göndermelerini iste. Yapamıyorlarsa da git bizzat kendin al.
İdrar testin de dağılmış. Test bozuk yani. Kan vermek için acele etmişsin idrar testini tekrarlaman lazım. İnşaALLAH vardır bebişin. Kızgın yazdıysam da kusuruma bakma

Çevrimiçi gözüküyorsun. Burdasın galiba. Test yaptın mı sabah?

Yok yok hiç önemli değil ama ben sordum değerimi Akşam ama bana dediği şu bu testte değer çıkmaz dedi sadece negatid pozitif olduğunu görebiliyoruz dedi

Yok yok hiç önemli değil ama ben sordum değerimi Akşam ama bana dediği şu bu testte değer çıkmaz dedi sadece negatid pozitif olduğunu görebiliyoruz dedi

O nasıl bir test ki ben ilk defa duyuyorum böyle bişeyi ondan 10dakkaya çıkmış demekki. Bide özel hastane. Çok para vermedin inşaALLAH. Şimdi sakin ol. Adetini bekle inşaALLAH gelmez. Beklerken de 4-5tane idrar testi al ucuzlardan. Bugün ve 2gün sonra dene. Fotolarını da buraya bırak

50₺ verdim parası hiç önemli değil değerlerimi felan söylemedi negatif dediler sadece ben ona üzülüyorum. Eşim de çok üzüldü.

Hayır negatifi duyunca yıkıldım ben. Çok üzgünüm test felan yapmycam artık.

Valla canım seni gaza getiripte sonra hayal kırıklığına uğramanı istemem. Ama bazı hemşireler çok düşüncesizler. Aldırma sen. Umudunu da kaybetme. Ben hamileyken adete 3gün kala bembeyaz olan test adet günü çift çizgiydi. 2gün sonra da kan verdim değerim 450 çıktı. Umut herşeydir asla vazgeçme

Idrarda istediler mi canim . 10 dakikaya çıkan testi ilk defa duyuyorum. Ve her kan testinde bi aralik vardir ne demek seger yok. Cahilmi saniyolar insani.

Aynen öyle. Sanki kazıklamak için yapmışlar. 10dakkaya kan testinin çıktığı ve değerinin gösterilmediği nerde görülmüş. Kız da hassas ya hemen üzülmüş fazla ilgilenememiş

Idrarda istediler mi canim . 10 dakikaya çıkan testi ilk defa duyuyorum. Ve her kan testinde bi aralik vardir ne demek seger yok. Cahilmi saniyolar insani.
Yok sadece kan aldılar ve öyle dediler bilmiyorum işte elime kağıt verdi negatif yazdı onu kaşeledi o kadar.

Aynen öyle. Sanki kazıklamak için yapmışlar. 10dakkaya kan testinin çıktığı ve değerinin gösterilmediği nerde görülmüş. Kız da hassas ya hemen üzülmüş fazla ilgilenememiş
Ya bilemiyorum gunahini da almak istemem ama bende hemsireyim tamam laboratuvarda calismadim ama ihtimal vermiyorum 10 dakikaya cikmasina.

Ya bilemiyorum gunahini da almak istemem ama bende hemsireyim tamam laboratuvarda calismadim ama ihtimal vermiyorum 10 dakikaya cikmasina.
Ben özel polikinlikte verdim yalan mı söylüyorum size. Bizde inanamadık 10 dakikada nasıl negatif dediğine.

50₺ verdim parası hiç önemli değil değerlerimi felan söylemedi negatif dediler sadece ben ona üzülüyorum. Eşim de çok üzüldü.

Parasında olmadığını biliyorum. Ama onlar resmen parasındalar. 50tl ver 10dakka sonra gelsin negatif desin belge yok bişey yok. Baktığı ne malum? Kimsenin günahını almak istemem ama bu devirde neler neler görmüyoruz. Belki de paranı almış gidip bi çay içip gelmiş negatif demiş sana. Bi kağıt bi belge bişey vermesi lazımdı

Verdikleri kağıdı atcm şimdi buraya

Bu işte

Eklentiler

• IMG_20190325_080556.jpg
    94,3 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…