• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testime bakar mısınız

Kan
Lekelenme kırmızı şekilde olmadıysa yerleşme kanamasına benziyor anlattıkların. Regl tarihin ne zamandı
Leke varken dijital test ve normal gebelik testi yaptım negatif çıktı leke gelmezden 1 gün önce yaptım normal erken gebelik testini silik cizgiydi

Eklentiler

• 17383300385433813806148809416349.jpg
    17383300385433813806148809416349.jpg
    48,6 KB · Görüntüleme: 10
Kan
Leke varken dijital test ve normal gebelik testi yaptım negatif çıktı leke gelmezden 1 gün önce yaptım normal erken gebelik testini silik cizgiydi
Bunda var gözüküyor canım kaçıncı dakikada çektin. Bide bu marka güvenilir diye biliyorum

Adet geciktiyse sabah idrari olmasa da çıkar 10 gün adet gecikmesi normal kadınlarda zaman zaman olabilir ama çok düzenliyse adetin ve gecikme olduysa bi kaç gün geçtikten sonra kan testi en garantisi
Yaaa benim de 5 gündür gecikmem oluyor, ovulasyon günlerini değerlendirdik ama test yapıyorum negatif çıkıyor. Ki normalde hiç gecikmez

Emin olup adet söktürücü kullanırsın en azından rahatlarsın
Bı yerde okudum leke varken test yalancı negatif çıkabilir diyo yerleşme kanaması bittikten 5 gün sonra test yapın yaziyor ilk defa böyle bişey yasiyorum

Back