• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınızzzz

Erken gebelik testim Awox canım adet düzensizliğim var yani bi 10 gün atlıyor bazen 16 bazen diğer geçen ay doktora gittim hormon testi , ultrason baktı çok şükür iyiyim prolaktin yüksek çıkmıştı onda da ilaç verdi bu ay normale düştü ama 1 yıldır deniyoruz olmadı
Hayırlısı ise rabbim en güzel şekilde nasip etsin inşallah ❤️

Kızlar banada yardımcı olurmusunuz. Adetimden 4 gün önce test yaptım negatif die atıım ertesi gün baktım silik çizgi adetime 2 gün kala tekrar yaptım yine ertesi gün baktım oda silik çizgi üstüne adet gördüm ama 3 gün sürdü adetim bitince tekrar test aldım yaptım yine silik çizgi sizce??? kaset test adetimden
Önce strip test adetimden sonra
1000010960.jpg
1000011158.jpg

Kızlar banada yardımcı olurmusunuz. Adetimden 4 gün önce test yaptım negatif die atıım ertesi gün baktım silik çizgi adetime 2 gün kala tekrar yaptım yine ertesi gün baktım oda silik çizgi üstüne adet gördüm ama 3 gün sürdü adetim bitince tekrar test aldım yaptım yine silik çizgi sizce??? kaset test adetimden
Önce strip test adetimden sonra
Eki Görüntüle 3543446 Eki Görüntüle 3543447
3 gün adet olduğunda nasıldı damla damla mı yoksa pedin dolumuydu

İlk gün doluydu sonra azaldı 3 gün bi anda kesildi ve açık kahverengi bi şekilde iç çamaşırı kirlenmesi gibi oldu

Back