- Konu Sahibi Yav he hee
-
Ya bilemiyorum gunahini da almak istemem ama bende hemsireyim tamam laboratuvarda calismadim ama ihtimal vermiyorum 10 dakikaya cikmasina.
Dedigin gibi degeri 5 felansa onlar negatif algilayabilir ama sonuçta bi umut yani. Ama neyse canim daha fazla yorum yapmayalim. Bizde ayni durumdayiz uzaktan bakan biri degiliz sonucta insanlar hassas olabiliyor.Bak bide sen işin içindesin yani. Biliyorsun sayılır. Bende çok kan testi idrar testi yaptırdım ve 2senedir burdayım ve hiç 10dakkada çıkan kan testi ve değerinin gösterilmemesi durumunu görmedim. Nasıl insanlar var ya
Fotoğrafı gördünüz müDedigin gibi degeri 5 felansa onlar negatif algilayabilir ama sonuçta bi umut yani. Ama neyse canim daha fazla yorum yapmayalim. Bizde ayni durumdayiz uzaktan bakan biri degiliz sonucta insanlar hassas olabiliyor.
Gordum ama ben bi hastanenin acili sandim bi klinikse eger nasil bi sistemleri var bilemem.Fotoğrafı gördünüz mü
Peki gebelik testi yaptın mıCanim bende gecen cuma kabinde kan testi yaptim negatif dedi 15 dkda cikti bnmkide ama daha adet olmadım 10 gun gecikti adetim
Pazartesi beklicem kan testi yapcam idrar testiye guvenmiyomPeki gebelik testi yaptın mı
Peki adet oldunmu yada tekrar yest yaptinmiGordum ama ben bi hastanenin acili sandim bi klinikse eger nasil bi sistemleri var bilemem.
Yapinca bizede yaz canimHenüz olmadım sabah yapcam adet günüme daha var.
Bugün yapcaktm ilk idrarla unutmuşum yapmayıYapinca bizede yaz canim
Rabbım kimseyi o konuma düşürmesin umut işte ..Şu testin neden içini açıyorsunuz ya çıkarsa her türlü çıkıyor zaten
Ilahi yaBugün yapcaktm ilk idrarla unutmuşum yapmayıyarın regl günüm yarın gelmezse yaparım da umudum yok hiç adet olurum heralde
Benim testimde aynı boyleydi ve şuan 3 aylik kziim ihslaah vardı kuzumAdete 5 gün var ama böyle çıktı sizce var mı birşeyler yarın tekrarlycam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?