• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınız?

Ya bilemiyorum gunahini da almak istemem ama bende hemsireyim tamam laboratuvarda calismadim ama ihtimal vermiyorum 10 dakikaya cikmasina.

Bak bide sen işin içindesin yani. Biliyorsun sayılır. Bende çok kan testi idrar testi yaptırdım ve 2senedir burdayım ve hiç 10dakkada çıkan kan testi ve değerinin gösterilmemesi durumunu görmedim. Nasıl insanlar var ya

Bak bide sen işin içindesin yani. Biliyorsun sayılır. Bende çok kan testi idrar testi yaptırdım ve 2senedir burdayım ve hiç 10dakkada çıkan kan testi ve değerinin gösterilmemesi durumunu görmedim. Nasıl insanlar var ya
Dedigin gibi degeri 5 felansa onlar negatif algilayabilir ama sonuçta bi umut yani. Ama neyse canim daha fazla yorum yapmayalim. Bizde ayni durumdayiz uzaktan bakan biri degiliz sonucta insanlar hassas olabiliyor.

Dedigin gibi degeri 5 felansa onlar negatif algilayabilir ama sonuçta bi umut yani. Ama neyse canim daha fazla yorum yapmayalim. Bizde ayni durumdayiz uzaktan bakan biri degiliz sonucta insanlar hassas olabiliyor.
Fotoğrafı gördünüz mü

IMG_20190325_091114.jpg
Bak canım bu da benim değerimdi. Ben azeriyim anlamayabilirsin diye açıklıyorum. Netice sonuç demek bak değer 1118. Ve ortada da kaç aralıkta kaç haftalık o yazıyor. Ve bunu ben hamileydim de ondan yazmadılar. Geçen sene kan testi verdim 0.5 çıktı değerim. O zaman da kağıtda sonuç 0.5 yazdı ve yanında da oranları yazıyordu tekrardan. Negatifse de pozitifse de bunu vermek zorundalar.

Canını acıtmak için deşmiyorum konuyu. Bir yardımım dokunur diye yapıyorum. Verdiğin 50tl başının gözünün sadakası olsun boşver orayı. Ama umudunu kaybetme idrar testi yap. İnşaALLAH çift çizgiyi gör ondan sonra doğru düzgün bir yerde kan testi yaptır ve yaptırmadan önce de ben kan değeri kaç hepsini öğrenmek istiyorum negatif yada pozitif deyip geçiştirmeyin diye de tembihle. İnşaALLAH hamilesindir canım.

Canim bende gecen cuma kabinde kan testi yaptim negatif dedi 15 dkda cikti bnmkide ama daha adet olmadım 10 gun gecikti adetim

Henüz olmadım sabah yapcam adet günüme daha var.

Back