Yani her hastanenin laboratuvarı farklı olduğu için referans değeri de farklı oluyor. Referans değeri dışında olması lazım. Bazılarından 5ten yüksek bazılarından 10dan yüksek gebelik diyor. Benim ilk 12ydi işteDevlette verdim 1.5 2 saate çıkar dediler. Peki sonuç kaç çıkarsa umutlanayım
Hastane yakınsa gidip alabilirsin sonucu aslındaYani her hastanenin laboratuvarı farklı olduğu için referans değeri de farklı oluyor. Referans değeri dışında olması lazım. Bazılarından 5ten yüksek bazılarından 10dan yüksek gebelik diyor. Benim ilk 12ydi işte
Çok erken yani daha 2 3 gün vardı adete keşke sabredip gitseydim ama insanın elinde olmuyor bu heyecan. Siz yumurtlamadan kaç gün sonra 12 idi?Yani her hastanenin laboratuvarı farklı olduğu için referans değeri de farklı oluyor. Referans değeri dışında olması lazım. Bazılarından 5ten yüksek bazılarından 10dan yüksek gebelik diyor. Benim ilk 12ydi işte
Yok malesef uzak ve çok yağmur varHastane yakınsa gidip alabilirsin sonucu aslında
Benim yumurtlamam geç olmuş yani geç döllenme oldu o yüzden bilmiyorum . Ama adetime 4 5 gün vardı. Yani inşallah varsa sizin de çıkarÇok erken yani daha 2 3 gün vardı adete keşke sabredip gitseydim ama insanın elinde olmuyor bu heyecan. Siz yumurtlamadan kaç gün sonra 12 idi?
Şu an olası adet ağrılarım sanki geçti bütün ağrılarım belimde özellikle sol tarafta. Allahım hayırlısını versin dua ediyorum sürekli.Benim yumurtlamam geç olmuş yani geç döllenme oldu o yüzden bilmiyorum . Ama adetime 4 5 gün vardı. Yani inşallah varsa sizin de çıkar
İnşallah hayırlısını hayırlı zamanda verirŞu an olası adet ağrılarım sanki geçti bütün ağrılarım belimde özellikle sol tarafta. Allahım hayırlısını versin dua ediyorum sürekli.
Eşim yolda geliyor sonuç çıktı ama bakacak cesaretim yok. Onunla beraber bakıcam buraya da hemen yazıcamİnşallah hayırlısını hayırlı zamanda verirSonuç çıkınca yazın lütfen bende heyecanlandım
Ay hadi inşallahhEşim yolda geliyor sonuç çıktı ama bakacak cesaretim yok. Onunla beraber bakıcam buraya da hemen yazıcam
Sonuç 6.71Ay hadi inşallahh
Hayırlı olsunSonuç 6.71
Var mı diyorsunuz biraz düşük ama inşallah artsın diye dua ediyorumHayırlı olsun
Değerinize göre var önemli olan düzenli artması. Yarın ya da diğer gün tekrar kan verip bakın.Var mı diyorsunuz biraz düşük ama inşallah artsın diye dua ediyorum
Elinizde gebelik testi varsa onu da yapabilirsiniz çizgi koyulaşmaya başladıysa değeriniz de yükseliyor demektirDeğerinize göre var önemli olan düzenli artması. Yarın ya da diğer gün tekrar kan verip bakın.
Ay evet bunu yapim benElinizde gebelik testi varsa onu da yapabilirsiniz çizgi koyulaşmaya başladıysa değeriniz de yükseliyor demektir
Ben de adet sandım değer 6.71 çıktı tabi bebek var mı bilmiyorum ama cidden adetle bire bir ağrılarBende ki testlerde poz çıkıyor, ama inanılmaz adet sancıları var gibi gelip gelip gidiyor belim çok ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?