Profoctor güvenilir deniliyor genelde. ikisinde de silik çizgi gözüküyor. Bence bir kan verinKızlar adete 3 gün var aslında hiç ümidim yoktu ama hem prodoctor hem freely yaptım. Prodoctor da ilk 5 dakika bakmadım geldim baktım silik çizgi var güvenilir mi?
Bir de başka bir marka yaptım sanırım onda da var ama ben inanamıyorum adet bekliyodum bu da days comfort mu neydiProfoctor güvenilir deniliyor genelde. ikisinde de silik çizgi gözüküyor. Bence bir kan verin
Adet ve gebelik belirtileri neredeyse aynı zaten bende adet olacağımı sanıyordumBir de başka bir marka yaptım sanırım onda da var ama ben inanamıyorum adet bekliyodum bu da days comfort mu neydi
Bu da days comfortAdet ve gebelik belirtileri neredeyse aynı zaten bende adet olacağımı sanıyordumUmarım sizde de gebelik vardır
benim 7 gün kala tıpkı sizinki gibiydi gözle zar zor seçiliyordu çok şükür şuan 12 haftalık hamileyim inşallah hamilesinizdirBu da days comfort
Maşallah yumurtlama takibi yapmışmıydınız kaçıncı günde testte çıktıbenim 7 gün kala tıpkı sizinki gibiydi gözle zar zor seçiliyordu çok şükür şuan 12 haftalık hamileyim inşallah hamilesinizdir
evet , laboquick test ile yumurtlama takibi yaptığım ilk ay hamile kaldım . sizin sormak istediğiniz soru varsa cevaplayabilirimMaşallah yumurtlama takibi yapmışmıydınız kaçıncı günde testte çıktı
adete 8 gün kala çıkmıştı testte ama çok zor seçiliyordu emin olmak için 2 günde 1 testi tekrarladım ilk gördüğüm hali buydu testinMaşallah yumurtlama takibi yapmışmıydınız kaçıncı günde testte çıktı
Bunda da silik bir çizgi var.Sizinle başka bir konu başlığı üzerinden de konuşmuştuk sanırım orda da çizgi görmüştüm testinizdeBu da days comfort
Evet ama çok erkendi ihtimal vermediğim için attım hepsiniBunda da silik bir çizgi var.Sizinle başka bir konu başlığı üzerinden de konuşmuştuk sanırım orda da çizgi görmüştüm testinizde
Ay inşallah güzel haber alırsınız hemen çıksın sonucunuzzzEvet ama çok erkendi ihtimal vermediğim için attım hepsiniözellikle days çok belirgin kan vermeye gidiyorum ya dua edin
Ay evet pek görünmüyor peki belirtileriniz neydi benim üç gündür vücud ısım aşırı yüksek bugün yumurtlamamın 8.günündeyim adete 6 gün falan varadete 8 gün kala çıkmıştı testte ama çok zor seçiliyordu emin olmak için 2 günde 1 testi tekrarladım ilk gördüğüm hali buydu testin
benim ayaklarım felaket üşümüştü asla ısıtamıyordum tek taraflı meme hassasiyetim vardı içten sanki güneş yanığı gibi bi yanma vardıAy evet pek görünmüyor peki belirtileriniz neydi benim üç gündür vücud ısım aşırı yüksek bugün yumurtlamamın 8.günündeyim adete 6 gün falan var
Kızlar adete 3 gün var aslında hiç ümidim yoktu ama hem prodoctor hem freely yaptım. Prodoctor da ilk 5 dakika bakmadım geldim baktım silik çizgi var güvenilir mi?
Ben verdim ya inşallah sonuç hayırlı olurBende bugün sabah gebelik testi yaptım silik çıktı yine adetime 3 gün var yarın yine tekrarlamayı düşünüyorum adet gecikince kan vericem
Çıktı mı sonucunuzBen verdim ya inşallah sonuç hayırlı olur
Bekliyorum hala çıkmadıÇıktı mı sonucunuz
Özelde mi verdin devlette mi. Özellerin bazen kendi sitesinden öğrenebiliyorsun. E nabıza geç düşüyorBekliyorum hala çıkmadı
Devlette verdim 1.5 2 saate çıkar dediler. Peki sonuç kaç çıkarsa umutlanayımÖzelde mi verdin devlette mi. Özellerin bazen kendi sitesinden öğrenebiliyorsun. E nabıza geç düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?