Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben göremedim ama siz görüyorsanız kan verin bence Çünkü buraya Yükleyince kalitesi düşüyor görünmüyor bazenKızlar testime bakar mısınız? Ben ince çok ince silik çizgi görüyorum. Görebilen sayısı fazla çıkarsa kan testi vericem Bat 26 Nisan
Bende göremedim ama gerçekten buraya yüklerken kalite çok düşüyor isterseniz sabah ilk idrarla yapın tekrarKızlar testime bakar mısınız? Ben ince çok ince silik çizgi görüyorum. Görebilen sayısı fazla çıkarsa kan testi vericem Bat 26 Nisan
Bıraz bekleyıp öyle atın varsa bıraz daha belırgınlesir suan nasıl mesalaKızlar testime bakar mısınız? Ben ince çok ince silik çizgi görüyorum. Görebilen sayısı fazla çıkarsa kan testi vericem Bat 26 Nisan
Sonuç nedirBu sabah kaset test yaptım. Bura da baya kaliteyi düşürüyor baya ikinci çizgi var gidip kan verdim öğleden sonra çıkacak
Banada bakar mısınız 5 gün var regleEki Görüntüle 3582381
Bu sabah kaset test yaptım. Bura da baya kaliteyi düşürüyor baya ikinci çizgi var gidip kan verdim öğleden sonra çıkacak