Gebelik testime bakıp yorumlar mısınız lütfen?

nyx101

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2012
13
3
286
İstanbul
Silik çıkıyor bazısında çok silik bilmiyorum kafam karıştı. Testimi yorumlar mısınız adetime 4-5 gün var. İnceler innovita kalın prodoctor reklam değildir.
IMG_7124.webp
IMG_7126.webp

Ay inşallah ya. Hemen kan versen çıkar mı ne yapacağım ilk kez böyle bir şey oluyor. Kadın doğuma mı acile mi nereye gitmem lazım acaba acilde azarlamasınlar :(

Ay inşallah ya. Hemen kan versen çıkar mı ne yapacağım ilk kez böyle bir şey oluyor. Kadın doğuma mı acile mi nereye gitmem lazım acaba acilde azarlamasınlar :(
Ozel hastanelerde direkt kan verebilirsiniz direkt beta baktırmak istiyorum diyebilirsiniz veya isterseniz direkt kadin doğuma da gidebilirsiniz

Sadece iki kişi yorum yaptı sağlık olsun kendi kendime yaşıyorum heyecanımı eşime de söylemek istemedim erkenden
Bunlarda benim bugünkü ama regle iki gün var regl belietim de var ama heyecanlandım ben de test yanlıştır diye ikinci kez yaptım alttaki test yeni 5 dk da silik çizgi belirdi

Eklentiler

• IMG_8800.webp
    IMG_8800.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_8799.webp
    IMG_8799.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_8796.webp
    IMG_8796.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 39
Bunlarda benim bugünkü ama regle iki gün var regl belietim de var ama heyecanlandım ben de test yanlıştır diye ikinci kez yaptım alttaki test yeni 5 dk da silik çizgi belirdi
Ben çizgiyi görüyorum bence sende de var. Benimle aynı durumdasın umarım ikimizde hamileyizdir ❤️

Sadece iki kişi yorum yaptı sağlık olsun kendi kendime yaşıyorum heyecanımı eşime de söylemek istemedim erkenden
Ben de ikinci bir çizgi görüyorum bence de gebersin şimdiden tebrik ederim İnşallah bebeğim seninle ben yerinde olsam direkt giderim özelde kan verirdim hemen bir iki saate çıkıyor

Canım devlette acil çok mecbur kalmadıkça yapmıyor. Özel hemen yapıyor. Ya da pzt bekleyip sağlık ocağında da verebilirsin. Daha regline olduğu için böyle silik çıkıyordur. Ben de cuma kan verdim sonuç bekliyorum. Gözün aydın 🥰

Back
X