Testime bakar mısınız kızlar

Bozma moralini kuzum bekle biraz daha bak ben erken davrandım yok yere ümitlendim
Sabredelim erken öğrenmekte iyi değil ben bunu anladım
Öyle kuzum ya bende sabahki testle ümitlenmiştim ama gidip gelip teste bakıyorum ya belki belirir diye ama yok bembeyaz Allahım hayırlısını nasip etsin kuzum ne diyelim

Aslında negatif sonucunu almaktan korkuyorum o yüzden ilk hamileliğimde gecikmemin 10. Gunu kan testi yaptırmıştım o zaman yerleşme kanamam da olmuştu ama pkoluyum diye beklemek istedim sanırım
Rabbim hayırlısını saglikla sıhhatle nasip etsin inşallah

Bende gördüm pembemsi çok silik bir çizgi, hakkında hayırlısı olsun cnm, yarın sağlık ocağına bir kan ver kesin sonucu alırsın

Bende gördüm pembemsi çok silik bir çizgi, hakkında hayırlısı olsun cnm, yarın sağlık ocağına bir kan ver kesin sonucu alırsın
Cok tesekkur ederim insallah vardir ama tekrar test yaptim dün aksam onu da yüklemistim hic cizgi belirmedi acaba sabah ki test yanılttı mı tüm ümitlerim gitti

Cok tesekkur ederim insallah vardir ama tekrar test yaptim dün aksam onu da yüklemistim hic cizgi belirmedi acaba sabah ki test yanılttı mı tüm ümitlerim gitti
Akşamki teste pek güvenme cnm, sabah ilk idrarla yapılan daha doğru sonuç verir. Çok başındasın belli. Ümitsizliğe kapılmadan kan sonucunu bekle inşallah müjdeli haberi alırsın

Akşamki teste pek güvenme cnm, sabah ilk idrarla yapılan daha doğru sonuç verir. Çok başındasın belli. Ümitsizliğe kapılmadan kan sonucunu bekle❤ inşallah müjdeli haberi alırsın
Insallah canım benim içimi ferahlattın konuşmalarınla ya çok sağol bir şey daha merak ediyorum silik çıkan testin markası miratech bu markayla ilgili kimisi iyi diyor kimisi yanıltıcı diyor senin bilgin var mı acaba

İlk testte çizgi kaç dakikada çıktı canım yarım saattn sonra çıkan çizgi geçersiz sayılır

Ne demek cnm bnm, teste gelince burda bu testle silik çıkıp hamile kalanları okudum. Sadece albi test güvenilmez bnm için, bırak siliği net bile çıksa ona asla güvenmem. İçini ferah tut, bak olmasa bile hayırlı olandır, önümüzdeki ayı değerlendirirsin Rabbim gönlündekini tez zamanda versin inşallah

Yaa sen ne kadar güzel yüreklisin öyle tekrar teşekkür ederim bilgilendirmen için Allahım hayırlısını nasip etsin hepimiz için kuzum

Canım bu test markasını önceden kullandım bir kere kuruyunca böyle çizginin yeri belli oluyor ama tabi adet olana kadar emin olamayız bende pkoluyum şuan 42. Gün bı ara kahverengi akintilarim oldu sonra kırmızı ya dönmedi bende bekliyorum testler negatif beklemek çok zor herşey negatif ken adetim gelsin artık istiyorum

Kuzum 5 10 dk içinde belirdi çizgi ya bilmiyorum benimde 50. Günüm valla ya gelen giden yok yarın kan testi vericem bakalım

Kuzum 5 10 dk içinde belirdi çizgi ya bilmiyorum benimde 50. Günüm valla ya gelen giden yok yarın kan testi vericem bakalım
Anladım canım ben o markaya güvenmiyorum da ondan söyledim ver canım hakkımızda hayırlısı olsun ben Perşembe verdim yok bekleyeceğim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…