- 3 Kasım 2018
- 354
- 240
-
- Konu Sahibi Babygirl3535
Canim ilk test beni yanılttı sanırım ya şuanki testte hiç çizgi yok moralim bozuldu birazİnşallah canım devamı gelmiyo 4 ten beri eger gelmezse cumartesi özele gidicem bi haber veririm senden ne haber nasılsın
Bozma moralini kuzum bekle biraz daha bak ben erken davrandım yok yere ümitlendimCanim ilk test beni yanılttı sanırım ya şuanki testte hiç çizgi yok moralim bozuldu biraz
Öyle kuzum ya bende sabahki testle ümitlenmiştim ama gidip gelip teste bakıyorum ya belki belirir diye ama yok bembeyazBozma moralini kuzum bekle biraz daha bak ben erken davrandım yok yere ümitlendim
Sabredelim erken öğrenmekte iyi değil ben bunu anladım
Aynen canımÖyle kuzum ya bende sabahki testle ümitlenmiştim ama gidip gelip teste bakıyorum ya belki belirir diye ama yok bembeyazAllahım hayırlısını nasip etsin kuzum ne diyelim
Rabbim hayırlısını saglikla sıhhatle nasip etsin inşallahAslında negatif sonucunu almaktan korkuyorum o yüzden ilk hamileliğimde gecikmemin 10. Gunu kan testi yaptırmıştım o zaman yerleşme kanamam da olmuştu ama pkoluyum diye beklemek istedim sanırım
Amin canım benim inşallah sende sağlıkla kucağına al bebeğiniRabbim hayırlısını saglikla sıhhatle nasip etsin inşallah
Bende gördüm pembemsi çok silik bir çizgi, hakkında hayırlısı olsun cnm, yarın sağlık ocağına bir kan ver kesin sonucu alırsınMerhaba kızlar testi bu sabah yaptım 4 gün geçti günümden ama pkoluyum adetlerim düzensiz yani son 2 aydır 42 günde bir regl oldum ona göre hesaplama yaptım 4 gün gecti silik bir çizgi gördük biz ablamla ama sizede danışmak, tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum bir bakar mısınızEki Görüntüle 2243005 Eki Görüntüle 2243006
Cok tesekkur ederim insallah vardir ama tekrar test yaptim dün aksam onu da yüklemistim hic cizgi belirmedi acaba sabah ki test yanılttı mı tüm ümitlerim gittiBende gördüm pembemsi çok silik bir çizgi, hakkında hayırlısı olsun cnm, yarın sağlık ocağına bir kan ver kesin sonucu alırsın
Akşamki teste pek güvenme cnm, sabah ilk idrarla yapılan daha doğru sonuç verir. Çok başındasın belli. Ümitsizliğe kapılmadan kan sonucunu bekleCok tesekkur ederim insallah vardir ama tekrar test yaptim dün aksam onu da yüklemistim hic cizgi belirmedi acaba sabah ki test yanılttı mı tüm ümitlerim gitti
Insallah canım benim içimi ferahlattın konuşmalarınla ya çok sağolAkşamki teste pek güvenme cnm, sabah ilk idrarla yapılan daha doğru sonuç verir. Çok başındasın belli. Ümitsizliğe kapılmadan kan sonucunu bekle❤ inşallah müjdeli haberi alırsın
Ne demek cnm bnm, teste gelince burda bu testle silik çıkıp hamile kalanları okudum. Sadece albi test güvenilmez bnm için, bırak siliği net bile çıksa ona asla güvenmem. İçini ferah tut, bak olmasa bile hayırlı olandır, önümüzdeki ayı değerlendirirsinInsallah canım benim içimi ferahlattın konuşmalarınla ya çok sağolbir şey daha merak ediyorum silik çıkan testin markası miratech bu markayla ilgili kimisi iyi diyor kimisi yanıltıcı diyor senin bilgin var mı acaba
5 10 dk da çıktı kuzum öyle beklemedim fazlaİlk testte çizgi kaç dakikada çıktı canım yarım saattn sonra çıkan çizgi geçersiz sayılır
Yaa sen ne kadar güzel yüreklisin öyle tekrar teşekkür ederim bilgilendirmen için Allahım hayırlısını nasip etsin hepimiz için kuzumNe demek cnm bnm, teste gelince burda bu testle silik çıkıp hamile kalanları okudum. Sadece albi test güvenilmez bnm için, bırak siliği net bile çıksa ona asla güvenmem. İçini ferah tut, bak olmasa bile hayırlı olandır, önümüzdeki ayı değerlendirirsin ❤ Rabbim gönlündekini tez zamanda versin inşallah❤
Estağfurullah cnm bnm, yardımcı olabildiysem ne mutluYaa sen ne kadar güzel yüreklisin öyle tekrar teşekkür ederim bilgilendirmen için Allahım hayırlısını nasip etsin hepimiz için kuzum
Inşallah kuzum olumlu veya olumsuz haber veririm mutlaka ama ümitliyim Allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallahEstağfurullah cnm bnm, yardımcı olabildiysem ne mutlumüjdeli haberini de bekliyorum inşallah ❤
Canım bu test markasını önceden kullandım bir kere kuruyunca böyle çizginin yeri belli oluyor ama tabi adet olana kadar emin olamayız bende pkoluyum şuan 42. Gün bı ara kahverengi akintilarim oldu sonra kırmızı ya dönmedi bende bekliyorum testler negatif beklemek çok zor herşey negatif ken adetim gelsin artık istiyorumMerhaba kızlar testi bu sabah yaptım 4 gün geçti günümden ama pkoluyum adetlerim düzensiz yani son 2 aydır 42 günde bir regl oldum ona göre hesaplama yaptım 4 gün gecti silik bir çizgi gördük biz ablamla ama sizede danışmak, tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum bir bakar mısınızEki Görüntüle 2243005 Eki Görüntüle 2243006
Kuzum 5 10 dk içinde belirdi çizgi ya bilmiyorum benimde 50. Günüm valla ya gelen giden yok yarın kan testi vericem bakalımCanım bu test markasını önceden kullandım bir kere kuruyunca böyle çizginin yeri belli oluyor ama tabi adet olana kadar emin olamayız bende pkoluyum şuan 42. Gün bı ara kahverengi akintilarim oldu sonra kırmızı ya dönmedi bende bekliyorum testler negatif beklemek çok zor herşey negatif ken adetim gelsin artık istiyorum
Anladım canım ben o markaya güvenmiyorum da ondan söyledim ver canım hakkımızda hayırlısı olsunKuzum 5 10 dk içinde belirdi çizgi ya bilmiyorum benimde 50. Günüm valla ya gelen giden yok yarın kan testi vericem bakalım
Aynen kuzum bende de yoksa beklicem artık belirsizlik de çok kötü ya acaba mı diyosun hepAnladım canım ben o markaya güvenmiyorum da ondan söyledim ver canım hakkımızda hayırlısı olsunben Perşembe verdim yok bekleyeceğim artik