Merhaba arkadaşlar, testim 1dk içinde görseldeki gibi çıktı. Bat net bilmiyorum adetim düzensiz ama Sat 6 mayıs. 2. Çizgi silik çıkınca gebelikten emin olamadım. Bu durumu yaşayıp kanda pozitif gören arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Hatırlayan varsa kan sonucunu yazarsa çok sevinirim,
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Testime bakar mısınız acil lütfen
- Konu Sahibi Trkn54
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #gebelik #gebelik #erken
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.629
- 108
Oglumu böyle ögrenmiştim ben degerim 55 çıkmıştı kan verin hayırlı olsun hamilesinizMerhaba arkadaşlar, testim 1dk içinde görseldeki gibi çıktı. Bat net bilmiyorum adetim düzensiz ama Sat 6 mayıs. 2. Çizgi silik çıkınca gebelikten emin olamadım. Bu durumu yaşayıp kanda pozitif gören arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Hatırlayan varsa kan sonucunu yazarsa çok sevinirim,
Çok teşekkür ederim. İnşallah sağlıkla ilerlerOglumu böyle ögrenmiştim ben degerim 55 çıkmıştı kan verin hayırlı olsun hamilesiniz
- 8 Mart 2022
- 181
- 119
- 33
- 31
Bende kan vermek için bekliyorum biraz daha inşallah sağlıkla ilerlerBende boyle ogrenmistim 28 cikmisti erken gebelik testinde daha da net cikicak muhtemelen
Vatana millete hayırlı olsun :)
- 20 Şubat 2021
- 1.505
- 2.119
- 53
- 21 Mayıs 2022
- 1.588
- 2.056
- 63
- 29
Kanda çıkar kan veribMerhaba arkadaşlar, testim 1dk içinde görseldeki gibi çıktı. Bat net bilmiyorum adetim düzensiz ama Sat 6 mayıs. 2. Çizgi silik çıkınca gebelikten emin olamadım. Bu durumu yaşayıp kanda pozitif gören arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Hatırlayan varsa kan sonucunu yazarsa çok sevinirim,
Çok teşekkür ederimMuhtemelen hamilesiniz kan testi verin inşallah pozitif çıkar
- 24 Temmuz 2018
- 574
- 241
- 103
- 44
Hayırlı olsun bencede hamilesin belirtilerin nelerdi paylasabilirmisin acabaMerhaba arkadaşlar, testim 1dk içinde görseldeki gibi çıktı. Bat net bilmiyorum adetim düzensiz ama Sat 6 mayıs. 2. Çizgi silik çıkınca gebelikten emin olamadım. Bu durumu yaşayıp kanda pozitif gören arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Hatırlayan varsa kan sonucunu yazarsa çok sevinirim,
- 18 Mart 2022
- 727
- 534
- 18
Bende bu şekilde öğrendim, ertesi günü verdiğimde 96’ydı beta değerimMerhaba arkadaşlar, testim 1dk içinde görseldeki gibi çıktı. Bat net bilmiyorum adetim düzensiz ama Sat 6 mayıs. 2. Çizgi silik çıkınca gebelikten emin olamadım. Bu durumu yaşayıp kanda pozitif gören arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Hatırlayan varsa kan sonucunu yazarsa çok sevinirim,
Teşekkür ederim. Belirti olarak karın ağrısı ve göğüs hassasiyeti var. Bi de aşırı iştahsızlıkHayırlı olsun bencede hamilesin belirtilerin nelerdi paylasabilirmisin acaba
İnşallah benim de pozitiftirBende bu şekilde öğrendim, ertesi günü verdiğimde 96’ydı beta değerim
- 18 Mart 2022
- 727
- 534
- 18
Kan testi verin istersenizİnşallah benim de pozitiftir
- 10 Haziran 2022
- 4.469
- 7.034
- 88
- 14 Kasım 2021
- 292
- 153
- 23
Ne güzel hayırlı olsun bizde yeni düşünmeye başladık:) testi ne zaman yaptınız yani iliskiden kaç gün sonra yapmış oldunuzMerhaba arkadaşlar, testim 1dk içinde görseldeki gibi çıktı. Bat net bilmiyorum adetim düzensiz ama Sat 6 mayıs. 2. Çizgi silik çıkınca gebelikten emin olamadım. Bu durumu yaşayıp kanda pozitif gören arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Hatırlayan varsa kan sonucunu yazarsa çok sevinirim,
Teşekkür ederim en kısa zamanda siz de yaşayın bu mutluluğu inşallah. Benim adetim düzensiz olduğu için tahmini bat gününden 2 gün önce yaptım. Daha önce de sürekli geciktiğim için beklemiyordum açıkçasıNe güzel hayırlı olsun bizde yeni düşünmeye başladık:) testi ne zaman yaptınız yani iliskiden kaç gün sonra yapmış oldunuz
KAN sabah verdim bekliyorum. Sizin ne çıktı sonuçBenimde sat 7 Mayıs idrar testim aynı sizinki gibi çıktı :) kan verdiniz mi sonuç ne çıktı ben az önce verdim sonuç bekliyorum,hayırlı olsun şimdiden :)
- 10 Haziran 2022
- 4.469
- 7.034
- 88
Negatif çıktı malesef çok üzgünüm bugün randevum var ultrason muayenesi olcam sizin çıktı mı sonucunuz rabbim yüksek değerler görmeyi nasip etsin insan çok üzülüyorKAN sabah verdim bekliyorum. Sizin ne çıktı sonuç