Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik testi me bakar mısınız?
- Konu Sahibi aslim0637
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bunlar daha uygun olduğu için bunu deneyin yarın istersenizYarın sabah bu testle yeniden mi denesem
Sizce gerçekten var mı umarım yarın çıkarBunlar daha uygun olduğu için bunu deneyin yarın isterseniz
Erken gebelik testlerine inanın güvenmiyorum hevesinizi kırmak değil amacım benim de bu şekilde hayalet çizgi çıktı ve kan testi verdiğimde bir üzüldüm kırıldım eşimde bilmiyordu bu durumu çok yalnız hissetmişti hayalet çizgi olduğunda, umarım Rabbim gönlünüze göre verir. Bu ay olmazsa diğer ay ovulasyon testiyle takip yapın benceSizce gerçekten var mı umarım yarın çıkar
Kan testinde negatif mi çıkmıştı hayalet çizgiden sonra??Erken gebelik testlerine inanın güvenmiyorum hevesinizi kırmak değil amacım benim de bu şekilde hayalet çizgi çıktı ve kan testi verdiğimde bir üzüldüm kırıldım eşimde bilmiyordu bu durumu çok yalnız hissetmişti hayalet çizgi olduğunda, umarım Rabbim gönlünüze göre verir. Bu ay olmazsa diğer ay ovulasyon testiyle takip yapın bence
Ben 4 gün kala öğrenmiştim döllenmeyle alakalı olabilir, yumurtlama üzerinden kaç gün geçti
Benim ikinci günüm bugün ve kaset test yaptım göründüğü gibi adet olacağınız günde yapabilirsiniz belirti veriyor o zamandaHayır 2 gün kala falan çıkabilir ama net olsun diyorsanız geçmesini bekleyebilirsiniz
Eklentiler
EvettKan testinde negatif mi çıkmıştı hayalet çizgiden sonra??
Evett sizede maşallahBenim ikinci günüm bugün ve kaset test yaptım göründüğü gibi adet olacağınız günde yapabilirsiniz belirti veriyor o zamanda
Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese versin bize umut olacak inşallah kan testide verdim yarına çıkıcak inçallah oda güzel çıkar Tedirginim tabi 1 düşük bir dış gebelik olunca insan korkuyorEvett
Evett sizede maşallah
Umudunuzu hiç yitirmeyin üzülmeyin rabbim vereceği zamanı biliyor elbet bende çok umutsuzdum günlerce ağladım ama mucize olduEvett
Evett sizede maşallah
Bende hamileyim benimde bir kürtajım var gönlünüzü ferah tutunUmudunuzu hiç yitirmeyin üzülmeyin rabbim vereceği zamanı biliyor elbet bende çok umutsuzdum günlerce ağladım ama mucize oldu
Aaaa tebrik ederim o halde yukarıda okudum kan testi negatif çıkmış hayalet çizgi felan diye okudumda o yüzden dedim bilmiyordum kusıra bakmayın Kaç aylıksınız? MaşallahBende hamileyim benimde bir kürtajım var gönlünüzü ferah tutun
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsinAaaa tebrik ederim o halde yukarıda okudum kan testi negatif çıkmış hayalet çizgi felan diye okudumda o yüzden dedim bilmiyordum kusıra bakmayın Kaç aylıksınız? Maşallah
O daha önceden Yaşadığım önemli değil iki aylıkAaaa tebrik ederim o halde yukarıda okudum kan testi negatif çıkmış hayalet çizgi felan diye okudumda o yüzden dedim bilmiyordum kusıra bakmayın Kaç aylıksınız? Maşallah
Amin inşallah isteyen herkese versin rabbimTebrik ederim Allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin
Maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahO daha önceden Yaşadığım önemli değil iki aylık
Merak ettim sonuç pozitif mi acaba? İnşallah vardır bebişMerhaba arkadaşlar ben gebelik testi yaptım 3 günde 3 adet yaptım 3ündede 5 dkk içinde 2.çizgi silik çıktı sizce hamile miyim? Adetim 4 gün gecikti. Sol kasığımda ağrı ve sislik var birde beyaz akıntım var sizce hamile miyim yardımcı olursanız sevinirimEki Görüntüle 3078479 Eki Görüntüle 3078480
MerhabalarO daha önceden Yaşadığım önemli değil iki aylık
Cuma günü beta verdim 810 çıktı
Salı günü tekrar verdim bugün öğrendim
1070 çıktı 4 günde böyle yükselmesi normal mi ?
Bir tık ama bir tık az artmış sanki 2 kat artması gerekiyor normalde ama kese oluştuktan sonra daha hızlı artmaya devam ediyor tabiki doktorun daha net birşey söyler, doktorunla görüştün mü? Birde kaç gün geçti reglinizin üstünden?Merhabalar
Cuma günü beta verdim 810 çıktı
Salı günü tekrar verdim bugün öğrendim
1070 çıktı 4 günde böyle yükselmesi normal mi ?
Bugün 7.gün normalde regli geçeli. Doktorum ile cuma günü görüşecegim değerim 1500-3000 arasında olmadığı için keseyi göremez heralde folik asit ve kan ilacı kullanıyorum. Diğer yaşadığım duruma göre kıyaslama yaptığım zaman farklılıklar var ama yinede insan tedirgin oluyor işte. Uygulamaya göre şuan 5 haftalık ama doktor ne der bilmiyorumBir tık ama bir tık az artmış sanki 2 kat artması gerekiyor normalde ama kese oluştuktan sonra daha hızlı artmaya devam ediyor tabiki doktorun daha net birşey söyler, doktorunla görüştün mü? Birde kaç gün geçti reglinizin üstünden?
Şu an hemen hemen 3000’ler de olması gerekti betanın ama betaya takılmamak gerekiyormuş kese oluştuktan sonra daha hızlı artış oluyor, bir kaç gün sonra yine sen git ne olur ne olmaz uygulama doğru oluyor genel deBugün 7.gün normalde regli geçeli. Doktorum ile cuma günü görüşecegim değerim 1500-3000 arasında olmadığı için keseyi göremez heralde folik asit ve kan ilacı kullanıyorum. Diğer yaşadığım duruma göre kıyaslama yaptığım zaman farklılıklar var ama yinede insan tedirgin oluyor işte. Uygulamaya göre şuan 5 haftalık ama doktor ne der bilmiyorum
Yani uygulamaya göre 5 haftalık ama adet gördükten ne kadar sonra hamile kalıyoruz bilinmiyor Uygulamanın hesaplaması ile 5 haftalık ama değerlerim 3000 altında bilemiyorum cuma günü gittiğimde kese görünürmü görünmez mi doktor olumlu konuşur inşallah Tekrardan dış gebelik demezŞu an hemen hemen 3000’ler de olması gerekti betanın ama betaya takılmamak gerekiyormuş kese oluştuktan sonra daha hızlı artış oluyor, bir kaç gün sonra yine sen git ne olur ne olmaz uygulama doğru oluyor genel de