• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi me bakar mısınız?

aslim0637

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ben gebelik testi yaptım 3 günde 3 adet yaptım 3ündede 5 dkk içinde 2.çizgi silik çıktı sizce hamile miyim? Adetim 4 gün gecikti. Sol kasığımda ağrı ve sislik var birde beyaz akıntım var sizce hamile miyim yardımcı olursanız sevinirim
IMG_20220604_062347.jpg
IMG_20220604_062454.jpg

Sizce gerçekten var mı 🥺🥺🥺🥺🙏 umarım yarın çıkar🤗
Erken gebelik testlerine inanın güvenmiyorum hevesinizi kırmak değil amacım benim de bu şekilde hayalet çizgi çıktı ve kan testi verdiğimde bir üzüldüm kırıldım eşimde bilmiyordu bu durumu çok yalnız hissetmişti hayalet çizgi olduğunda, umarım Rabbim gönlünüze göre verir. Bu ay olmazsa diğer ay ovulasyon testiyle takip yapın bence 🌸

Erken gebelik testlerine inanın güvenmiyorum hevesinizi kırmak değil amacım benim de bu şekilde hayalet çizgi çıktı ve kan testi verdiğimde bir üzüldüm kırıldım eşimde bilmiyordu bu durumu çok yalnız hissetmişti hayalet çizgi olduğunda, umarım Rabbim gönlünüze göre verir. Bu ay olmazsa diğer ay ovulasyon testiyle takip yapın bence 🌸
🥺🥺🥺Kan testinde negatif mi çıkmıştı hayalet çizgiden sonra??

Eklentiler

• 3FE9DDB7-FD97-4EBC-89CA-F139F1D15A59.jpeg
    3FE9DDB7-FD97-4EBC-89CA-F139F1D15A59.jpeg
    83 KB · Görüntüleme: 251
Merhabalar
Cuma günü beta verdim 810 çıktı
Salı günü tekrar verdim bugün öğrendim
1070 çıktı 4 günde böyle yükselmesi normal mi ?
Bir tık ama bir tık az artmış sanki 2 kat artması gerekiyor normalde ama kese oluştuktan sonra daha hızlı artmaya devam ediyor tabiki doktorun daha net birşey söyler, doktorunla görüştün mü? Birde kaç gün geçti reglinizin üstünden?

Bir tık ama bir tık az artmış sanki 2 kat artması gerekiyor normalde ama kese oluştuktan sonra daha hızlı artmaya devam ediyor tabiki doktorun daha net birşey söyler, doktorunla görüştün mü? Birde kaç gün geçti reglinizin üstünden?
Bugün 7.gün normalde regli geçeli. Doktorum ile cuma günü görüşecegim değerim 1500-3000 arasında olmadığı için keseyi göremez heralde folik asit ve kan ilacı kullanıyorum. Diğer yaşadığım duruma göre kıyaslama yaptığım zaman farklılıklar var ama yinede insan tedirgin oluyor işte. Uygulamaya göre şuan 5 haftalık ama doktor ne der bilmiyorum

Bugün 7.gün normalde regli geçeli. Doktorum ile cuma günü görüşecegim değerim 1500-3000 arasında olmadığı için keseyi göremez heralde folik asit ve kan ilacı kullanıyorum. Diğer yaşadığım duruma göre kıyaslama yaptığım zaman farklılıklar var ama yinede insan tedirgin oluyor işte. Uygulamaya göre şuan 5 haftalık ama doktor ne der bilmiyorum
Şu an hemen hemen 3000’ler de olması gerekti betanın ama betaya takılmamak gerekiyormuş kese oluştuktan sonra daha hızlı artış oluyor, bir kaç gün sonra yine sen git ne olur ne olmaz uygulama doğru oluyor genel de 🌸

Şu an hemen hemen 3000’ler de olması gerekti betanın ama betaya takılmamak gerekiyormuş kese oluştuktan sonra daha hızlı artış oluyor, bir kaç gün sonra yine sen git ne olur ne olmaz uygulama doğru oluyor genel de 🌸
Yani uygulamaya göre 5 haftalık ama adet gördükten ne kadar sonra hamile kalıyoruz bilinmiyor 🤷🏼‍♀️ Uygulamanın hesaplaması ile 5 haftalık ama değerlerim 3000 altında bilemiyorum cuma günü gittiğimde kese görünürmü görünmez mi doktor olumlu konuşur inşallah Tekrardan dış gebelik demez 🤲

Back
X