Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik testi me bakar mısınız?
- Konu Sahibi aslim0637
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benim uygulama doğru çıktı mesela doktora gittiğimde, zaten ilk başlar da söylemedi benim ki tam netleştikten sonra bu kadar hafta dedi mesela. Dış gebelikte nasıl oluyor bilmiyorum ben ama inşallah yoktur kimyasal dış gebelik falan, sağlık ocağında mı yaptırdın orda ki doktor bişey demedi mi? Eğer ki değerin yükselirse görünür birde doktorunun ultrasonuna bağlıYani uygulamaya göre 5 haftalık ama adet gördükten ne kadar sonra hamile kalıyoruz bilinmiyor Uygulamanın hesaplaması ile 5 haftalık ama değerlerim 3000 altında bilemiyorum cuma günü gittiğimde kese görünürmü görünmez mi doktor olumlu konuşur inşallah Tekrardan dış gebelik demez
Evet sağlık ocagında beta verdim doktor kadın doğuma git endişelenme dedi intrauterin gebelik görürsek tekrar kontrol etmeliyiz dedi. Kadın doğumcumda dış gebelik tekrardan olabilir dedi muayeneye bekliyorBenim uygulama doğru çıktı mesela doktora gittiğimde, zaten ilk başlar da söylemedi benim ki tam netleştikten sonra bu kadar hafta dedi mesela. Dış gebelikte nasıl oluyor bilmiyorum ben ama inşallah yoktur kimyasal dış gebelik falan, sağlık ocağında mı yaptırdın orda ki doktor bişey demedi mi? Eğer ki değerin yükselirse görünür birde doktorunun ultrasonuna bağlı
İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin keşke yarın gitseydinEvet sağlık ocagında beta verdim doktor kadın doğuma git endişelenme dedi intrauterin gebelik görürsek tekrar kontrol etmeliyiz dedi. Kadın doğumcumda dış gebelik tekrardan olabilir dedi muayeneye bekliyor
Yarına randevu bulamadım o yüzden cuma gideceğim inşallah güzel haberler duyarım ve öyle gelirim burayadaİnşallah güzel sonuçlarla gelirsin keşke yarın gitseydin
Bugünki vajinal ultrasondaki görüntü doktor olumlu konuştu Pazartesi günü netleşecek inşallahİnşallah güzel sonuçlarla gelirsin keşke yarın gitseydin
Eklentiler
İki tane mi kese var ordaBugünki vajinal ultrasondaki görüntü doktor olumlu konuştu Pazartesi günü netleşecek inşallah
Doktor iki dedi ama kesinde konuşamadı bugün öğreneceğiz inşallah net bir şekildeİki tane mi kese var orda
Güzel haberlerle gelinDoktor iki dedi ama kesinde konuşamadı bugün öğreneceğiz inşallah net bir şekilde
Ne yaptın canım?İnşallah güzel haberlerle gelirim dua ediyorum sürekli allah hayırlısını versin
Pazartesi günü olan kontrolde kesenin biri büyümüş net dış gebelik değilsin dedi çok şükür ayın 29 unda kalp atışını dinleyeceğiz ona göre idrara sıkışık gel dedi olsun bunuda şükür birde duyarsak kalbini içim daha çok rahatlıcak kusmam yok çok şükür allahım sağlıkla versin inşallah dua ediyorum sürekli duphaston verdi düşük olmasın diye sabah akşam içiyorum bakalım allah büyüktür sabırsızlıkla bekliyoruzNe yaptın canım?
Çok şükür, sabır sabır Duyacaksın elbette benimde haftaya kontrölüm var inşallah iyidirPazartesi günü olan kontrolde kesenin biri büyümüş net dış gebelik değilsin dedi çok şükür ayın 29 unda kalp atışını dinleyeceğiz ona göre idrara sıkışık gel dedi olsun bunuda şükür birde duyarsak kalbini içim daha çok rahatlıcak kusmam yok çok şükür allahım sağlıkla versin inşallah dua ediyorum sürekli duphaston verdi düşük olmasın diye sabah akşam içiyorum bakalım allah büyüktür sabırsızlıkla bekliyoruz
Allahın izniyle iyidir minik kuzu sabırla bekliyorız ama ağrılarım bazen çok oluyor anlayamadım doktora soracağım muayenedeÇok şükür, sabır sabır Duyacaksın elbette benimde haftaya kontrölüm var inşallah iyidir
Regli dönemine denk geldiği zaman da ağrılar oluyormuş birde çok yorulduğumuz zaman oluyor, ben ev taşıyorum öldüm öldüm dirildim bugün sondu artık yerleştirmeye Allah büyükAllahın izniyle iyidir minik kuzu sabırla bekliyorız ama ağrılarım bazen çok oluyor anlayamadım doktora soracağım muayenede
Ben covid oldum canım çok ağır geçiyor iştahtan kesildim zorlu bir süreç tez zamanda geçsede kurtulsam dikkat et canım yavaş yavaş yap birden yüklenme kendineRegli dönemine denk geldiği zaman da ağrılar oluyormuş birde çok yorulduğumuz zaman oluyor, ben ev taşıyorum öldüm öldüm dirildim bugün sondu artık yerleştirmeye Allah büyük
Bitti canım yerleştirmesi kaldı benimkinin de, sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol vitamin tüket takviye falanBen covid oldum canım çok ağır geçiyor iştahtan kesildim zorlu bir süreç tez zamanda geçsede kurtulsam dikkat et canım yavaş yavaş yap birden yüklenme kendine
Birşey yiyemiyorım ki hep bulantım var aç kalıyorum tiksiniyorum herşeydenBitti canım yerleştirmesi kaldı benimkinin de, sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol vitamin tüket takviye falan
Canım ben göremedimKızlar çok silik bir çizgi gördüm ama fotoğrafta görünür mü bilmiyorum bi bakar mısınız?
O kötü bende bişey yok şu an için bulantı vs..Birşey yiyemiyorım ki hep bulantım var aç kalıyorum tiksiniyorum herşeyden