• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi me bakar mısınız?

aslim0637

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ben gebelik testi yaptım 3 günde 3 adet yaptım 3ündede 5 dkk içinde 2.çizgi silik çıktı sizce hamile miyim? Adetim 4 gün gecikti. Sol kasığımda ağrı ve sislik var birde beyaz akıntım var sizce hamile miyim yardımcı olursanız sevinirim
IMG_20220604_062347.jpg
IMG_20220604_062454.jpg

Yani uygulamaya göre 5 haftalık ama adet gördükten ne kadar sonra hamile kalıyoruz bilinmiyor 🤷🏼‍♀️ Uygulamanın hesaplaması ile 5 haftalık ama değerlerim 3000 altında bilemiyorum cuma günü gittiğimde kese görünürmü görünmez mi doktor olumlu konuşur inşallah Tekrardan dış gebelik demez 🤲
Benim uygulama doğru çıktı mesela doktora gittiğimde, zaten ilk başlar da söylemedi benim ki tam netleştikten sonra bu kadar hafta dedi mesela. Dış gebelikte nasıl oluyor bilmiyorum ben ama inşallah yoktur kimyasal dış gebelik falan, sağlık ocağında mı yaptırdın orda ki doktor bişey demedi mi? Eğer ki değerin yükselirse görünür birde doktorunun ultrasonuna bağlı 😌

Benim uygulama doğru çıktı mesela doktora gittiğimde, zaten ilk başlar da söylemedi benim ki tam netleştikten sonra bu kadar hafta dedi mesela. Dış gebelikte nasıl oluyor bilmiyorum ben ama inşallah yoktur kimyasal dış gebelik falan, sağlık ocağında mı yaptırdın orda ki doktor bişey demedi mi? Eğer ki değerin yükselirse görünür birde doktorunun ultrasonuna bağlı 😌
Evet sağlık ocagında beta verdim doktor kadın doğuma git endişelenme dedi intrauterin gebelik görürsek tekrar kontrol etmeliyiz dedi. Kadın doğumcumda dış gebelik tekrardan olabilir dedi muayeneye bekliyor 😓😔

Ne yaptın canım?
Pazartesi günü olan kontrolde kesenin biri büyümüş net dış gebelik değilsin dedi çok şükür 🤲 ayın 29 unda kalp atışını dinleyeceğiz ona göre idrara sıkışık gel dedi olsun bunuda şükür birde duyarsak kalbini içim daha çok rahatlıcak🤲🥰 kusmam yok çok şükür allahım sağlıkla versin inşallah dua ediyorum sürekli duphaston verdi düşük olmasın diye sabah akşam içiyorum bakalım allah büyüktür sabırsızlıkla bekliyoruz 🌸

Pazartesi günü olan kontrolde kesenin biri büyümüş net dış gebelik değilsin dedi çok şükür 🤲 ayın 29 unda kalp atışını dinleyeceğiz ona göre idrara sıkışık gel dedi olsun bunuda şükür birde duyarsak kalbini içim daha çok rahatlıcak🤲🥰 kusmam yok çok şükür allahım sağlıkla versin inşallah dua ediyorum sürekli duphaston verdi düşük olmasın diye sabah akşam içiyorum bakalım allah büyüktür sabırsızlıkla bekliyoruz 🌸
Çok şükür, sabır sabır 🤲🏼 Duyacaksın elbette benimde haftaya kontrölüm var inşallah iyidir 🥰

Allahın izniyle iyidir minik kuzu 🤲 sabırla bekliyorız ama ağrılarım bazen çok oluyor anlayamadım doktora soracağım muayenede☺️
Regli dönemine denk geldiği zaman da ağrılar oluyormuş birde çok yorulduğumuz zaman oluyor, ben ev taşıyorum öldüm öldüm dirildim bugün sondu artık yerleştirmeye Allah büyük 🤲🏼

Regli dönemine denk geldiği zaman da ağrılar oluyormuş birde çok yorulduğumuz zaman oluyor, ben ev taşıyorum öldüm öldüm dirildim bugün sondu artık yerleştirmeye Allah büyük 🤲🏼
Ben covid oldum canım çok ağır geçiyor iştahtan kesildim zorlu bir süreç tez zamanda geçsede kurtulsam 🤲 dikkat et canım yavaş yavaş yap birden yüklenme kendine

Ben covid oldum canım çok ağır geçiyor iştahtan kesildim zorlu bir süreç tez zamanda geçsede kurtulsam 🤲 dikkat et canım yavaş yavaş yap birden yüklenme kendine
Bitti canım yerleştirmesi kaldı benimkinin de, sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol vitamin tüket takviye falan 🙏🏼

Back
X