- 30 Mayıs 2022
- 60
- 22
- Konu Sahibi ozgeee1234
İnşallah, teşekkür ederimmm bugünde olmadım işten çıkar çıkmaz yapacağım.Yaa hadi inşallah güzel güzel sonuçlar alırsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah, teşekkür ederimmm bugünde olmadım işten çıkar çıkmaz yapacağım.Yaa hadi inşallah güzel güzel sonuçlar alırsınız
İnşallah teşekkür ederimBence hamilesiniz çizgi çok rahat görülüyor
Bende göremedim çizgiBaksanıza kızlar var mı sizce predictor yaptım 3 gün var adete ama
Merhaba son durum nedir gebelik var mı
Merhabaa, randevum yarın. Hala adet olmadım ama olacak gibiyimMerhaba son durum nedir gebelik var mı
Yaaa çok sevindimSabah benim kırmızılar geldi
Bende olamadım hala aşırı karın ağrım var zor yürüyorum. Olucak gibiyim o yüzdenSabah benim kırmızılar geldi
Yaa ben çizgi sandım iyi tarafından düşündüm direktNeye Sevindin kız adet oldum adet
Olur öyle şeylerYanlış yere yazdım kafa kalmadı
Yaa bende oldum sandım ama 4 5 damla kahverengi bir akıntım olmuş bakalım belki olacağım içindirKırmızı kartı gördük bu ay da
Yerleşme kanaması olabilir sizinki benim de öyle olmuştuYaa bende oldum sandım ama 4 5 damla kahverengi bir akıntım olmuş bakalım belki olacağım içindir
Yine devam çalışmalara o zaman Allah en hayırlı zamanda en güzel şekilde nasip etsin hiç üzmeyin kendinizi olumsuz etkilenmesin sağlığınızSabah benim kırmızılar geldi
Merhaba canım çok merak ettim sonucunuz nedir inşallah hamilesinizdirYaa bende oldum sandım ama 4 5 damla kahverengi bir akıntım olmuş bakalım belki olacağım içindir