• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınız acil lütfen

Negatif çıktı malesef çok üzgünüm :KK43: bugün randevum var ultrason muayenesi olcam sizin çıktı mı sonucunuz rabbim yüksek değerler görmeyi nasip etsin insan çok üzülüyor :KK43:
Yaa çok üzüldüm. Benim pozitif çıktı çok şükür elhamdülillah 🤲 295 değerim

Yaa çok üzüldüm. Benim pozitif çıktı çok şükür elhamdülillah 🤲 295 değerim
Ayy çok sevindimmm gerçekten tebrik ederim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin amin. Benim oğlumda 3 haftalık hamileymisim kanda negatif çıktı iki hafta sonra tekrar kan verdim 5 haftalık çıktı 1456 HCG değeri, şuan umudum aynı şeyi yaşıyor olmak belki benim kanımda gözükmüyordur erken gebelik bakalimmm...

Ayy çok sevindimmm gerçekten tebrik ederim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin amin. Benim oğlumda 3 haftalık hamileymisim kanda negatif çıktı iki hafta sonra tekrar kan verdim 5 haftalık çıktı 1456 HCG değeri, şuan umudum aynı şeyi yaşıyor olmak belki benim kanımda gözükmüyordur erken gebelik bakalimmm...
Öyle bişey yaşadoysanız aynı olabilir bence de çünkü testiniz pozitif baya belliydi. Siz dikkat edin yine de. Tez vakitte hayırlı haberler alırsınız inşallah

Merhaba arkadaşlar, testim 1dk içinde görseldeki gibi çıktı. Bat net bilmiyorum adetim düzensiz ama Sat 6 mayıs. 2. Çizgi silik çıkınca gebelikten emin olamadım. Bu durumu yaşayıp kanda pozitif gören arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Hatırlayan varsa kan sonucunu yazarsa çok sevinirim,
Ben ilk ogrendigimde 9 du kan sonucum

Merhaba arkadaşlar, testim 1dk içinde görseldeki gibi çıktı. Bat net bilmiyorum adetim düzensiz ama Sat 6 mayıs. 2. Çizgi silik çıkınca gebelikten emin olamadım. Bu durumu yaşayıp kanda pozitif gören arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Hatırlayan varsa kan sonucunu yazarsa çok sevinirim,
Bata 2 gün kala benimkide böyleydi test yaptırdım bhcg 13,48 çıktı. Bence hamilesin hayırlı olsun ☺️ Takip et ama 👍🏻

Back