- 10 Aralık 2017
- 546
- 435
- 34
-
- Konu Sahibi MysticWomen
Ben de böyle öğrenmiştim, Surelab ve Laboquick yalancı çıkarmıyor. Kan verin tebrikler.Merhaba bugün gecikmemin 3. günü, sabah ilk idrar ile test yaptım ilk 5 dk içerisinde sonuç bu şekilde ikinci çizgi silik. Gecikmemin birinci günü yaptığımda çıkmamıştı. Ne zaman kan vermeye gitmeliyim ? Kan vermek için açlık/tokluk veya saat kriteri var mıdır ? Testin markası Laboquick, yanlış çıkarma ihtimali var mı ? Bir de elimde erken gebelik testi var bunu yapmak için yine ilk idrarı mı beklemeliyim yoksa gün içinde yapsam olur mu ? Çok soru sordum şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim
Canım benim geçirdiğim süreci biliyorsun Kan verdim ve iki gün sonra sabahın 6.30'unda gördüm yani az çok anlatmaya çalıştığım şey bu sakin ol relax ol varsa zaten çıkacak yoksa zaten yok kafasına gir İnşallah var ve çıkacak ve güzel ilerleyeceğine inandır biliyorum sonucun çok güzel gelecek hatta benim bebişten bile büyük olabilir diye düşünüyorum bizlere yaz tamam mıYaa çok üzüldüm kötü bir haber almanıza Allah hayırlısını versin inşallahYeniliyorum sürekli hala bir sonuç yok
Valla bende yarım saatte bir burayı yeniliyorum sizden güzel haber gelirse diye bugün çok çok kötü bi haber aldım en azından siz bi tebessüm oluşturursunuz diye bakıyorum
Hayır hayır öyle düşünme şimdi döllenme günü vesayire çok önemli onlar günü etkiliyor illa 300 kusur çıkacak diye birşey yok onemli iki günde bir iki katına yakın artması canimEki Görüntüle 3510999
sonucum bu şekilde, kusura bakmayın pek bilgim yok son adet tarihime göre 4 haftalık olmalıydı çıkan sonuç 335'in altında kalmış sanırım kötü mü ?
Hamilesin tadını cikarrrrrrEki Görüntüle 3510999
sonucum bu şekilde, kusura bakmayın pek bilgim yok son adet tarihime göre 4 haftalık olmalıydı çıkan sonuç 335'in altında kalmış sanırım kötü mü ?
Yok yok ideal çıkmışEki Görüntüle 3510999
Yarın tekrar mı kan vermeliyim ? Forumda çok gezdim bugün, betası düşenler varmışHamilesin tadını cikarrrrrrBetalarimiz çok yakın
çok teşekkür ederimYok yok ideal çıkmış
Yarin değil canım iki gun sonra vericeksinYarın tekrar mı kan vermeliyim ? Forumda çok gezdim bugün, betası düşenler varmış
Hiç kötü düşünmeyin içinizi ferah tutun bebeğiniz sizinle hamilesiniz tadını çıkarın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, 2 gün sonra verin tekrar kan düzenli artacaktır belki de geç döllenme olmuştur kötü düşünmeyin lütfen tebriklerYarın tekrar mı kan vermeliyim ? Forumda çok gezdim bugün, betası düşenler varmış
Simdi bak betası dusunler var yok değil gebeliğin ilerleyen saplarında da sıkıntı yaşama durumları var kese büyümeyebilir bebeğin kalp atışı olmayabilir bebek kalp atışı durabilir gibi ben betaya gece hormonunu 30'la öğrendim pazartesi günü bugün 99 çıktı 2 gün sonra önemli olan düzenle artması yani adet döngüsü içerisinde ne zaman döllenme gerçekleşti bebek ne zaman hani Beta salgılamaya başladım bunlar değişen şeyler o yüzden değerini al cebine koy gayet güzel gebelik var kendini ben gebeyim kısmına geçir ama daha çok yeni olduğu için biraz zamana ihtiyacın var hepimiz gibi bekle iki günde bir betaya gece hormonuna baktır İnşallah çok güzel sonuçlar alacaksın sağ Salim de kucağına alacaksınYarın tekrar mı kan vermeliyim ? Forumda çok gezdim bugün, betası düşenler varmış
Çok teşekkür ederim Allah sizlere ve isteyen herkese nasip etsin inşallah ☺Hiç kötü düşünmeyin içinizi ferah tutun bebeğiniz sizinle hamilesiniz tadını çıkarın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, 2 gün sonra verin tekrar kan düzenli artacaktır belki de geç döllenme olmuştur kötü düşünmeyin lütfen tebrikler
Teşekkür ederim desteğiniz için Allah razı olsunSimdi bak betası dusunler var yok değil gebeliğin ilerleyen saplarında da sıkıntı yaşama durumları var kese büyümeyebilir bebeğin kalp atışı olmayabilir bebek kalp atışı durabilir gibi ben betaya gece hormonunu 30'la öğrendim pazartesi günü bugün 99 çıktı 2 gün sonra önemli olan düzenle artması yani adet döngüsü içerisinde ne zaman döllenme gerçekleşti bebek ne zaman hani Beta salgılamaya başladım bunlar değişen şeyler o yüzden değerini al cebine koy gayet güzel gebelik var kendini ben gebeyim kısmına geçir ama daha çok yeni olduğu için biraz zamana ihtiyacın var hepimiz gibi bekle iki günde bir betaya gece hormonuna baktır İnşallah çok güzel sonuçlar alacaksın sağ Salim de kucağına alacaksın
Tabi ki paylaş canım yaPeki bu değer eşimle paylaşmam için yeterli son adet günü 28 ekimdi. Yarın da yıl dönümümüz bu güzel hediyeyi onunla paylaşmak isterim.
Bende 27 Ekim canim. Canım yani şöyle düşün şu an gebelik var mı var gebeliğin her evresinde Allah korusun ama hani bir şey olabilir yani doğanın bile öldüğü bir dünyada yaşıyoruz ama şu an böyle bir durum var mı evet var kanla tespit edildi mi evet edildi o zaman bunu eşinle paylaşmaman için hiçbir sebep yok o da mutlu olsun birbirinize destek olun evet daha çok yeni ama bilmeli bence ben pazartesi değerim 30 Ken söyledimPeki bu değer eşimle paylaşmam için yeterli son adet günü 28 ekimdi. Yarın da yıl dönümümüz bu güzel hediyeyi onunla paylaşmak isterim.
Tamamdır Çook teşekkür ederim tekrardaannnn <3Bende 27 Ekim canim. Canım yani şöyle düşün şu an gebelik var mı var gebeliğin her evresinde Allah korusun ama hani bir şey olabilir yani doğanın bile öldüğü bir dünyada yaşıyoruz ama şu an böyle bir durum var mı evet var kanla tespit edildi mi evet edildi o zaman bunu eşinle paylaşmaman için hiçbir sebep yok o da mutlu olsun birbirinize destek olun evet daha çok yeni ama bilmeli bence ben pazartesi değerim 30 Ken söyledim
Rica ederim canımmmmmmmmmTamamdır Çook teşekkür ederim tekrardaannnn <3