Hamile olabilir miyim 1.20 değer

melo420

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2025
6
0
1
25
İyi günler kızlar, benim sizlere bir sorum olacaktı şöyle ki benim yaklaşık 15 gündür mide bulantısı ve koku hassasiyeti var.
2/3 gün önce (idrar) testi yaptım 2 farklı eczaneden alıp denedim. 2. Çizgi silik çıktı bugun de kan tahlili verdim değerim 1.20 çıktı
Ara ara ufak kasıklarımda ağrılarım oluyor uyku hali.
Adet tarihim 8 Nisan.
İlk test verdiğimde napacam diye üzülmüştüm ama şimdi olmama ihtimaline çok üzgünüm. Bilemiyorum karışık bir ruh halindeyim.

Eklentiler

• 1000161539.webp
    1000161539.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 37
  • 1000162586.webp
    1000162586.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 37
İyi günler kızlar, benim sizlere bir sorum olacaktı şöyle ki benim yaklaşık 15 gündür mide bulantısı ve koku hassasiyeti var.
2/3 gün önce (idrar) testi yaptım 2 farklı eczaneden alıp denedim. 2. Çizgi silik çıktı bugun de kan tahlili verdim değerim 1.20 çıktı
Ara ara ufak kasıklarımda ağrılarım oluyor uyku hali.
Adet tarihim 8 Nisan.
İlk test verdiğimde napacam diye üzülmüştüm ama şimdi olmama ihtimaline çok üzgünüm. Bilemiyorum karışık bir ruh halindeyim.
Testler hatalı. Kan testi dogru sonucu verir. Hangi marka bu testler? İnsanlar bilgilenip almasın.
Gecikme var mi?

Kanda negatifse öncesinde yapılan idrar testleri geçersizdir. Kan en net sonucu verir. Bir de ta 8 Nisan adet gününüzse varsa bile çıkmaması çok normal erken davranmışsınız. Gecikme olursa direkt kan verin.

Kanda negatifse öncesinde yapılan idrar testleri geçersizdir. Kan en net sonucu verir. Bir de ta 8 Nisan adet gününüzse varsa bile çıkmaması çok normal erken davranmışsınız. Gecikme olursa direkt kan verin.
Biraz öyle oldu heyecanlandım😬😬

kızlar 28mart daki adetime 1gün varken verildi 29 martaki yani bugün adet günümde veridi sizce hamile miyim

Eklentiler

• IMG_2011.webp
    IMG_2011.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 8
Back
X