• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Testimden bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan en rahatı canım . hatta benm adete 6 gün kaldı yarın kan verip kafamı rahatlatsammı dedim düşün yanii.. Ama daha erken çkmaz diye korktum :))

Kan en rahatı canım . hatta benm adete 6 gün kaldı yarın kan verip kafamı rahatlatsammı dedim düşün yanii.. Ama daha erken çkmaz diye korktum :))
canım bende baya yere girdim çıktım herşeyi okudum ertesi pazartesiyi beklemeye karar verdim o zamana adet olmazsam yaparım :)))

canım bende baya yere girdim çıktım herşeyi okudum ertesi pazartesiyi beklemeye karar verdim o zamana adet olmazsam yaparım :)))
Sen bilirsin canım nasıl rahat edersen hem garanti olur. hayırlısı inşallah

Selam kizlar bugun test yaptim boyle cikti cok merak ediyorum ikinci cizgi gorundu fakat cok silik gozukuyor

Eklentiler

• 3172C600-88CE-4477-84FD-3E1952A7E879.jpeg
    3172C600-88CE-4477-84FD-3E1952A7E879.jpeg
    40,5 KB · Görüntüleme: 118
  • E4AC780C-B5EB-45F9-800F-2EA6A2531A8B.jpeg
    E4AC780C-B5EB-45F9-800F-2EA6A2531A8B.jpeg
    42,6 KB · Görüntüleme: 121
Benım kuruma çizgilerimde bu kadar net değildi. Su damlatınca o çizgi gidiyorsa kuruma çizgisi oluyor. Gitmiyorsa gerçek çizgi oluyor. Ben su damlattığımda hemen kayboluyordu kuruma çizgileri
Canım bişey sorabilir miyim benim testim de böyle çıktı erken gebelik testiydi predictor un çok belirsiz resimde daha az belli elime alıp baktığımda daha net reglime beş gün kala yaptım ama şimdi senin bu yazdığını görünce teste su döktüm biraz daha belirginliği azaldı acaba kurumamıydı bu koyduğum ıslatmadan önce

Eklentiler

• 917C426A-3AE8-4EAC-8E04-564AEE322E60.jpeg
    917C426A-3AE8-4EAC-8E04-564AEE322E60.jpeg
    63,4 KB · Görüntüleme: 87
Canım bişey sorabilir miyim benim testim de böyle çıktı erken gebelik testiydi predictor un çok belirsiz resimde daha az belli elime alıp baktığımda daha net reglime beş gün kala yaptım ama şimdi senin bu yazdığını görünce teste su döktüm biraz daha belirginliği azaldı acaba kurumamıydı bu koyduğum ıslatmadan önce
Canım ben çizgi göremiyorum :(

Canım bu kuruma gibi durmuyor. Islattığında komple gidiyor çizgi. Gitmediyse çok yeni gebelik olabilit

Kızlar adetim hep düzenlidir 28 günde bir hatta bazen bir gün geri atar 27. Günde olurum . Bat 29 aralıktı fakat hala regli olmadım ama adet sancılarım var hele ki dün çoktu bugün hafiflemiş geçen ay ve bu ay femara kullandım. Pazar günü öğleden sonra 3-4 gibi gebelik testi yaptım 5 dk içinde birşey çıkmadı daha doğrusu umutsuz olduğum için incelemedim ışığa tutup falan evde olmadığım için testi atamadım peçeteye sarıp çantama attım bugün baktığımda bariz belli bir ikinci çizgi var Testin kutusuna baktım 10 dk içindeki sonuç doğrudur diyor. Telden bakıldığında net çizgi ama tecrübesiz olduğum için kuruma çizgisi mi bilmiyorum yorumlayın lütfen sizde bu çizgi ne şimdi bugünde olmazsam yarın sabah tekrarlıcamEki Görüntüle 2750343
bence yapmanız gerekn tek şey yarın sabahdan erken gebelik testi yapın ilk 5 dk içinde çıkan sonucu baz alın.

Canım bu kuruma gibi durmuyor. Islattığında komple gidiyor çizgi. Gitmediyse çok yeni gebelik olabilit
Çok üzgünüm şuan ya yarın regli olmam gereken gün ve adet ağrılarının aynısını yaşıyorum şuan kaç gündür mutluydum hevesliydim kendimi kandırmış olsam bile yine bir hayal kırıklığı yaşamak beni çok yıpratıyor umarım yaşamam hiç kimse de yaşamasın zaten 😞

Back