• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Testimden bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 gün geçtiğne göre çıkardı belki geç döllenme olmustur dicem ama
49EA96F7-AAED-474F-BA97-1DDE78391C91.jpeg

1 gün geçmesine göre çizgi daha koyu olması gerekirdi yine canım

Canım yarın erken gebelik test al. Yarın ilk idrarınla yap. Kuruma çizgisi olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca diğer testte de hayalet bir şey var gibi

Canım yarın erken gebelik test al. Yarın ilk idrarınla yap. Kuruma çizgisi olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca diğer testte de hayalet bir şey var gibi
Bencede hayalet çizgi var🥰🌸
kuzular ben ilk defa gecikme yaşadığım için ilk defa test olayının içinde buldum kendimi o yüzden napıcağımı şaşırdım önümüzdeki hafta pazartesiye kadar adet olmazsam bekleyip direk kan vermeyi düşüyorum ikinci testtede bir ben mi göremedim (:

K
kuzular ben ilk defa gecikme yaşadığım için ilk defa test olayının içinde buldum kendimi o yüzden napıcağımı şaşırdım önümüzdeki hafta pazartesiye kadar adet olmazsam bekleyip direk kan vermeyi düşüyorum ikinci testtede bir ben mi göremedim :-)
Kan vermek için o kadar beklemene gerek yok, gebelik olmasa bile bu stresten reglin gecikebilir ve sen daha çok umutlanmış olursun iş çıkışı ver kanı kafan rahat eder, yılbaşı sürprizi yaparsın eşine🎄🥰🌸🙏🏻

K

Kan vermek için o kadar beklemene gerek yok, gebelik olmasa bile bu stresten reglin gecikebilir ve sen daha çok umutlanmış olursun iş çıkışı ver kanı kafan rahat eder, yılbaşı sürprizi yaparsın eşine🎄🥰🌸🙏🏻
genelde hep stresliyim zaten ama ilk defa gecikme yaşadım hayatımda başka bir sebep gelmiyor kanda kesin çıkar mı peki

Back