- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
bence olsa çıkardı yok diye düşünüyorum.Doğru söylüyosun çok gördüm böyle testte yanlıs çıkan markaylamı alakalı anlamadımki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence olsa çıkardı yok diye düşünüyorum.Doğru söylüyosun çok gördüm böyle testte yanlıs çıkan markaylamı alakalı anlamadımki
canım testi tekrarladım birşey çıkmadıİnşallah bebiştir ama benimde başıma geldi kan verdım negatif çıktı belirli Bi süreden sonra oluşabıkıyor demekki ama umarım bebiştir
1 gün geçtiğne göre çıkardı belki geç döllenme olmustur dicem amabence olsa çıkardı yok diye düşünüyorum.
1 gün geçtiğne göre çıkardı belki geç döllenme olmustur dicem ama
sanki hayalet çizgi var gibi
valla ben birşey göremedimsanki hayalet çizgi var gibi
aynen öyle1 gün geçmesine göre çizgi daha koyu olması gerekirdi yine canım
Çizgi çok net görünüyor yarın sabah tekrarlarsaniz emin olursunuzkızlar bakarmısınız lütfennnn
O hiç belli olmaz belki geç döllenme herkesin aynı koyulukta olacak diye birşey yokaynen öyle
Sonucu bekliyoruz
ikinci teste baktınız mı hiçbir şey gözükmüyor kiO hiç belli olmaz belki geç döllenme herkesin aynı koyulukta olacak diye birşey yok
Bencede hayalet çizgi varsanki hayalet çizgi var gibi
Allah Allah ben ikinciyi görmemiştim . Aynı gün mü yaptiniz . Bence yarın sabah varsa elinizde tekrarlayın ilk idrarlaikinci teste baktınız mı hiçbir şey gözükmüyor ki
Canım yarın erken gebelik test al. Yarın ilk idrarınla yap. Kuruma çizgisi olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca diğer testte de hayalet bir şey var gibi
kuzular ben ilk defa gecikme yaşadığım için ilk defa test olayının içinde buldum kendimi o yüzden napıcağımı şaşırdım önümüzdeki hafta pazartesiye kadar adet olmazsam bekleyip direk kan vermeyi düşüyorum ikinci testtede bir ben mi göremedimBencede hayalet çizgi var
Kan vermek için o kadar beklemene gerek yok, gebelik olmasa bile bu stresten reglin gecikebilir ve sen daha çok umutlanmış olursun iş çıkışı ver kanı kafan rahat eder, yılbaşı sürprizi yaparsın eşinekuzular ben ilk defa gecikme yaşadığım için ilk defa test olayının içinde buldum kendimi o yüzden napıcağımı şaşırdım önümüzdeki hafta pazartesiye kadar adet olmazsam bekleyip direk kan vermeyi düşüyorum ikinci testtede bir ben mi göremedim
genelde hep stresliyim zaten ama ilk defa gecikme yaşadım hayatımda başka bir sebep gelmiyor kanda kesin çıkar mı pekiK
Kan vermek için o kadar beklemene gerek yok, gebelik olmasa bile bu stresten reglin gecikebilir ve sen daha çok umutlanmış olursun iş çıkışı ver kanı kafan rahat eder, yılbaşı sürprizi yaparsın eşine
Kesin çıkar %100 sonuç alırsıngenelde hep stresliyim zaten ama ilk defa gecikme yaşadım hayatımda başka bir sebep gelmiyor kanda kesin çıkar mı peki