Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CANIM SU DAMLATTIN 5-6 DAMLA ÇEŞMENİN ALTINDA YIKADIMDA SAYILIR :)) AMA ÇİZGİ KESİNLİKLE GİTMEDİSu damlattığın halde gitmediyse hamile olabilirsinnn erken gebelik testi alıp yaptığında çıkar kesin :)
Yap koy çekmecene varsa illaki belirir 10 dkkadaAKŞAMA TEKRARLIYCAM MUTLAKA YANIMDA TEST VAR ÇANTAMDA AMA İŞ ORTAMINDA LAVOBODA ÇOK UZUN KALAMAM
MUTLAKA TEKRARLIYCAM SAĞOLUN :)))Test zaman aşımına uğradığı için birşey demek zor. Pozitif gibi ama beklediği için bu kadar belirginleşirmi bilmiyorum. Ama kuruma çizgisi de değil. Testi tekrarla en iyisi.
Fotoğrafını ata bilirmisin canmCANIM SU DAMLATTIN 5-6 DAMLA ÇEŞMENİN ALTINDA YIKADIMDA SAYILIR :)) AMA ÇİZGİ KESİNLİKLE GİTMEDİ
TABİ HEMEN TELDEN ATIYORUMFotoğrafını ata bilirmisin canm![]()
BekliyormTABİ HEMEN TELDEN ATIYORUM
Süper canımm :)) erken gebelik testiyle daha net olurrrCANIM SU DAMLATTIN 5-6 DAMLA ÇEŞMENİN ALTINDA YIKADIMDA SAYILIR :)) AMA ÇİZGİ KESİNLİKLE GİTMEDİ
Bekliyorm![]()
canım son resmede bak istersen su damlattıktan sonrası şuan idrara sıkışığım bi yarım saat tutayım sonra test yapıcamSüper canımm :)) erken gebelik testiyle daha net olurrr
Bariz pembe kuruma gri oluyor inşallah vardır bebiş :)Eki Görüntüle 2750365 Su damlattıktan sonrası
Tamam canım kesin varhayırlı olsun
![]()
biraz sıkışayım yeni test yapıcam hala şoktayımBariz pembe kuruma gri oluyor inşallah vardır bebiş :)
Güzel haberlerini bekliyorumişteyim şuan yapamayabilirim :) akşama yapmaya çalışıcam
Bariz pembe kuruma gri oluyor inşallah vardır bebiş :)
Tamam canım kesin varhayırlı olsun
![]()
Güzel haberlerini bekliyorum![]()
kızlar sonuç kocaman bir sıfır hayatımda ilk defa yaşadığım gecikmenin muhtemel sebebi stres başkada birşey gözükmüyor.Sonucu bekliyoruz![]()
İnşallah bebiştir ama benimde başıma geldi kan verdım negatif çıktı belirli Bi süreden sonra oluşabıkıyor demekki ama umarım bebiştirKızlar adetim hep düzenlidir 28 günde bir hatta bazen bir gün geri atar 27. Günde olurum . Bat 29 aralıktı fakat hala regli olmadım ama adet sancılarım var hele ki dün çoktu bugün hafiflemiş geçen ay ve bu ay femara kullandım. Pazar günü öğleden sonra 3-4 gibi gebelik testi yaptım 5 dk içinde birşey çıkmadı daha doğrusu umutsuz olduğum için incelemedim ışığa tutup falan evde olmadığım için testi atamadım peçeteye sarıp çantama attım bugün baktığımda bariz belli bir ikinci çizgi var Testin kutusuna baktım 10 dk içindeki sonuç doğrudur diyor. Telden bakıldığında net çizgi ama tecrübesiz olduğum için kuruma çizgisi mi bilmiyorum yorumlayın lütfen sizde bu çizgi ne şimdi bugünde olmazsam yarın sabah tekrarlıcamEki Görüntüle 2750343
erken gebelık testımı yaptın canım. allah allah yakızlar sonuç kocaman bir sıfır hayatımda ilk defa yaşadığım gecikmenin muhtemel sebebi stres başkada birşey gözükmüyor.
normal gebelik testiydi.yanımda o vardı birde çok sıkışık değildim ama şöyle ki bence olsa çıkardı sonuçta 1 gün gecikme ile yaptım yaerken gebelık testımı yaptın canım. allah allah ya![]()
Doğru söylüyosun çok gördüm böyle testte yanlıs çıkan markaylamı alakalı anlamadımkinormal gebelik testiydi.yanımda o vardı birde çok sıkışık değildim ama şöyle ki bence olsa çıkardı sonuçta 1 gün gecikme ile yaptım ya