• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Testimden bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Niloya444

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2020
2.643
1.738
53
Kızlar adetim hep düzenlidir 28 günde bir hatta bazen bir gün geri atar 27. Günde olurum . Bat 29 aralıktı fakat hala regli olmadım ama adet sancılarım var hele ki dün çoktu bugün hafiflemiş geçen ay ve bu ay femara kullandım. Pazar günü öğleden sonra 3-4 gibi gebelik testi yaptım 5 dk içinde birşey çıkmadı daha doğrusu umutsuz olduğum için incelemedim ışığa tutup falan evde olmadığım için testi atamadım peçeteye sarıp çantama attım bugün baktığımda bariz belli bir ikinci çizgi var Testin kutusuna baktım 10 dk içindeki sonuç doğrudur diyor. Telden bakıldığında net çizgi ama tecrübesiz olduğum için kuruma çizgisi mi bilmiyorum yorumlayın lütfen sizde bu çizgi ne şimdi bugünde olmazsam yarın sabah tekrarlıcam
D43A49B4-AE82-49B9-8F28-A583CC080992.jpeg

Son düzenleme:
Ben çizgiyi net şekilde görüyorum canım. Sabah ki idrar ile erken gebelik testi yaparsan daha net olur :)

2 günden fazla geçmiş testin üstünden
Çizgi var ama ne zaman çıktı ilk 10dk çıktı mı
Ben çizgiyi net şekilde görüyorum canım. Sabah ki idrar ile erken gebelik testi yaparsan daha net olur :)
yarın sabah tekrarlayayım o zaman daha net olur peki kuruma çizgisi yani diğer topiklerden gördüklerimle konuşuyorum bu kadar belirgin değildi sanki

yarın sabah tekrarlayayım o zaman daha net olur peki kuruma çizgisi yani diğer topiklerden gördüklerimle konuşuyorum bu kadar belirgin değildi sanki
Benım kuruma çizgilerimde bu kadar net değildi. Su damlatınca o çizgi gidiyorsa kuruma çizgisi oluyor. Gitmiyorsa gerçek çizgi oluyor. Ben su damlattığımda hemen kayboluyordu kuruma çizgileri

Su damlattığın halde gitmediyse hamile olabilirsinnn erken gebelik testi alıp yaptığında çıkar kesin :)

Back