- 8 Nisan 2011
- 1.992
- 2.037
- 333
- Konu Sahibi murakami2501
-
Evet insan hüsrana uğruyor gerçekten ben iki defa yaşadım Allah bir daha yaşatmasınBenim de 1 bucuk sene sonunda aninda cok cok silik cizgi cikmisti. Ertesi gün acilde kan degerine baktirdik 15 cikti sevincten havalara uctuk esimle. Hic kimyasal aklima gelmedi. Sonra yine idrar testi yaptim bi baktim cizgi falan yok. Doktora gidince ogrendimcok uzulduk. Bir daha hamile kalirsam idrar testiyle takip edicem ilk etapta. Sonra kan vermeye gidicem
Amin canım çok teşekkürlerGörünürde hamile gibi sonuçlar inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik olmuştur. Allahim isteyen herkese versin.yaptirinca kan sonucunu yaz canım
İnşallah canım benimAmin canım çok teşekkürlerMutlaka yazacağım Umarım hayırlı olur
Kan testine göre gebe görünüyorsunuz beta değeri sonra düşmeye başlıyor . Bu şekilde oluyor.Kimyasal olduğunu nasıl anlıyoruz ki bende test yaptım adeten 6 gün önce ve 5 gün kala adet oldum bugün
Yani iki günde bir iki katına çıkması gereken beta hormonu yükselmiyor aksime düşüyor.Kimyasal olduğunu nasıl anlıyoruz ki bende test yaptım adeten 6 gün önce ve 5 gün kala adet oldum bugün
Benim bu sefer de kimyasalsa genetik ve kan paneli testi yaptıracamAnladım sağolun kızlar keşke kan verseydim silik çizgiyi görünce çünkü zaten 1 kimyasal gebeliğim var
Amin canım inşallah tez vakitteInsallah sagliklidir her sabah test yaparak koyulasmayi takip edebilirsin yada gidip kan ver canim ona göre takip edilsin.
Bizede sağlıklı pozitifler gormek nasip olur insallah.
Burada bariz belli canım hayırlısı olsunBilmiyorum ama uzerinde hızlı gebelik testi yazıyor az once tekrar yaptim ve sonuc boyle
Canım ben gördüm inşallah hamilesidirKızlar bugün çatlatma iğnemin 16.günü ,bat yarın testim böyle çıktı aşırı silik görebiliyor musunuz
Ya inşallah ama adet sancım var adet olcam sanki testte böyle çıkınca umutlandımCanım ben gördüm inşallah hamilesidir
Canım ben gördüm inşallah hamilesidir
Adete kaç gün varKızlar bugün çatlatma iğnemin 16.günü ,bat yarın testim böyle çıktı aşırı silik görebiliyor musunuz
Adet sancısı ve gebelik birbirine benzer diyor herkes belki yerleşirken ağrınız olmuşturYa inşallah ama adet sancım var adet olcam sanki testte böyle çıkınca umutlandım
Normalde yarın ama çatlatma iğnesinden 14 15 gün sonra adet olunur diye okudum benim 16.günümAdete kaç gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?