• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Testim yine mi kimyasal?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay gerçektenmi ben hadi yumurtlama belirtisi dedim göğüs hassiyeti ama benim adetime yakın olur iki 3 kala olur bu sefer hemen acımaya başladı nasıl vakit geçicek bilmiyorum adetime 8 gün var
Canım gerçekten iki çocuğunda da aynı şeyler olmuş inşallah senin de öyledir 🙏🏼

Kimyasal olup olmadığı idrar testinden belli olmaz ki, kan değerleri artışına göre belli olur.
Testiniz pozitif görünüyor 👏
İlk iş bir kan verin. Ve 2 gün sonra yeniden kan verin.
En az 2 kat artış olduysa kimyasal değildir.

Kizlar merhaba bende ayni sikintidayim gecen ay kimyasal gebelik yasadim ayni sekilde silik cizgi cikmisti bu ay adetim 3 gun geçti dun test yaptim yine silik cizgi çıktı simdi yapsam mi yoksa yarin mi yapsam bilemedim degerler hizla artarsa pozitif cikar mi acaba

Kimyasal olup olmadığı idrar testinden belli olmaz ki, kan değerleri artışına göre belli olur.
Testiniz pozitif görünüyor 👏
İlk iş bir kan verin. Ve 2 gün sonra yeniden kan verin.
En az 2 kat artış olduysa kimyasal değildir.
O zaman regl olmazsam pazartesi ve çarşamba kan vereceğim çok teşekkürler 🙏🏼

Elinizdeki erken gebelik testi mi normal test mi ? Bence yine da sabahı bekleyin ben sabah bir daha yapıcam
Bilmiyorum ama uzerinde hızlı gebelik testi yazıyor az once tekrar yaptim ve sonuc boyle

Eklentiler

• 1578748852103748548335.jpg
    1578748852103748548335.jpg
    32,4 KB · Görüntüleme: 83
O zaman regl olmazsam pazartesi ve çarşamba kan vereceğim çok teşekkürler 🙏🏼
Regl olmamayı beklemenize gerek yok.
Hcg hormonu önce kanda salgılanır. Kanda belli bir seviyeye geldikten sonra idrarda salgılanmaya başlar.
Yani kan, idrara göre en belirleyici yöntemdir.
Ki sizin testiniz de pozitif çıkmış. Bence yarın ilk iş kan vermeye gidin..
Bu silik çizgiye bakarsak 30 ya da 50 lerde bir hcg değeri görürsünüz en az.

Regl olmamayı beklemenize gerek yok.
Hcg hormonu önce kanda salgılanır. Kanda belli bir seviyeye geldikten sonra idrarda salgılanmaya başlar.
Yani kan, idrara göre en belirleyici yöntemdir.
Ki sizin testiniz de pozitif çıkmış. Bence yarın ilk iş kan vermeye gidin..
Bu silik çizgiye bakarsak 30 ya da 50 lerde bir hcg değeri görürsünüz en az.
İnşallah 🙏🏼 İki defa hem testte hem kanda pozitif görüp sonradan değerim düştü. İnşallah bu sefer sağlıklı bir gebeliktir çok korkuyorum 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Ben gördüm çizgiyi bariz var inşallah bebeğimiz sağlıkla tutunur 🙏🏼 İnşallah kimyasal değildir. Ben pazartesi kan vericem
Insallah canim yaa gecen ayda coook silik cizgi cikmisti kanda 5.3 cikti kimyasal gebelik olmus bu ay daha cok belli insallah saglikla tutunur isteyen herkese versin rabbim

Insallah canim yaa gecen ayda coook silik cizgi cikmisti kanda 5.3 cikti kimyasal gebelik olmus bu ay daha cok belli insallah saglikla tutunur isteyen herkese versin rabbim
Benim de 12.95 çıkmıştı bir öncekinde 160ları gördüm artık kader kısmet🙏🏼 Ben çok umutlanmamaya çalışıyorum ne olur ne olmaz diyerekten

Back