• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Testim yine mi kimyasal?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı olur inşalalh canım..kızlar bende sizden fikir alıyım geçen hafta Cumartesi ovulasyon pik gösterdi Pazar Pazartesi değerlendirdik o günden sonra benim göğüs uçlarım acımaya başladı ve kasıklarım hafif ağrıyor tutmuşmudur diye içim içimi yiyor ya
Ya benimde dun pik oldu Degerlendırdım oncekı gunu Degerlendırdım oncekı gunde bugun yapmasam yarın yapsam olurmu acaba

Eklentiler

• IMG_20200112_211300.jpg
    IMG_20200112_211300.jpg
    114,4 KB · Görüntüleme: 32
Bugun de Boyle cıktı canım dun aksam yumurtayı gordum
BENDe de iki gün böyle çıktı cabım yarın tekrarla testi bakalım silikleşirse yumurtan çatlamış olucak

Eklentiler

• BC01ABAB-0D2A-4C86-9123-E9D4523EAAD3.jpeg
    BC01ABAB-0D2A-4C86-9123-E9D4523EAAD3.jpeg
    165 KB · Görüntüleme: 33
  • B8233891-DE12-43A6-9C92-B31F7A92402A.jpeg
    B8233891-DE12-43A6-9C92-B31F7A92402A.jpeg
    111,3 KB · Görüntüleme: 28
Benim de 1 bucuk sene sonunda aninda cok cok silik cizgi cikmisti. Ertesi gün acilde kan degerine baktirdik 15 cikti sevincten havalara uctuk esimle. Hic kimyasal aklima gelmedi. Sonra yine idrar testi yaptim bi baktim cizgi falan yok. Doktora gidince ogrendim :KK43: cok uzulduk. Bir daha hamile kalirsam idrar testiyle takip edicem ilk etapta. Sonra kan vermeye gidicem 🤧
Ben de öyle canım insanın hevesi kursağında kalıyor çok üzücü gerçekten ben iki kere yaşadım çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktansa Allah korusun hepimizi 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Ben de öyle canım insanın hevesi kursağında kalıyor çok üzücü gerçekten ben iki kere yaşadım çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktansa Allah korusun hepimizi 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Insallah bu sefer saglikla ilerler hamileliginiz. Durumunuz ne bilmiyorum ama Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kötü seylet yasatmasin 🤲🏻

Insallah bu sefer saglikla ilerler hamileliginiz. Durumunuz ne bilmiyorum ama Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kötü seylet yasatmasin 🤲🏻
Merhaba canım dün yaptırdığım betam 180 küsür çıktı ama yarın tekrardan baktırıp iki katına çıkmış mı ona göre hamileyim diyebilicem 🙏🏼 Allah razı olsun güzel duaların için. İnşallah sağlıkla gelir 🙏🏼 Allah utandırmasın , yar ve yardımcımız olsun 🙏🏼

Merhaba canım dün yaptırdığım betam 180 küsür çıktı ama yarın tekrardan baktırıp iki katına çıkmış mı ona göre hamileyim diyebilicem 🙏🏼 Allah razı olsun güzel duaların için. İnşallah sağlıkla gelir 🙏🏼 Allah utandırmasın , yar ve yardımcımız olsun 🙏🏼
Canim benimkde ilk ogrendigmde 196 cikmisti suan 16 haftalik hamilleyim sen kalbini ferah tut baya baya hamilesin rabbim saglikla ilerletsin insallah🙏

Canim benimkde ilk ogrendigmde 196 cikmisti suan 16 haftalik hamilleyim sen kalbini ferah tut baya baya hamilesin rabbim saglikla ilerletsin insallah🙏
Amin canım Allah razı olsun valla yüreğim ağzımda yarın km vereceğim inşallah iki katıdır da biraz olsun içim rahatlar 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Son durum nedir acaba
Beta iki günde takip ediyoruz ortalama iki kat artıyor doktor sağlıklı bir gebeliğe benziyor ama kese ve bebeği görmek gerek dedi. Açık kahve lekelenmem var dünden beri doktora söyledim normal dedi. Bilemiyorum. Sanırım kese ve bebeği görmeyi beklememiz lazım. Çok yıprandım bu süreçte bilmiyorum sonuç ne olacak . Lekelenme durumu da kafamı kurcalıyor. Durumlar böyle.

Beta iki günde takip ediyoruz ortalama iki kat artıyor doktor sağlıklı bir gebeliğe benziyor ama kese ve bebeği görmek gerek dedi. Açık kahve lekelenmem var dünden beri doktora söyledim normal dedi. Bilemiyorum. Sanırım kese ve bebeği görmeyi beklememiz lazım. Çok yıprandım bu süreçte bilmiyorum sonuç ne olacak . Lekelenme durumu da kafamı kurcalıyor. Durumlar böyle.
Canım merhaba 2 ay önce dusuk yaptım ben beta 2 gun de 2 katı arttı normaldi herşey öğrendikten 1 hafta sonra kahve lekem başla 5 gun sürdü hiç kesilmedi ve kanamaya döndü bende lekelenme icin gittim ve bana da bsy yapmadılar eve gönderdiler ve ben bebeği mi kaybettim çok geç olmadan başka dr git kahve leke dusuk riski olduğunu gösterir ama tam terside ola bilir üzülme sadece önlemini al

Canım merhaba 2 ay önce dusuk yaptım ben beta 2 gun de 2 katı arttı normaldi herşey öğrendikten 1 hafta sonra kahve lekem başla 5 gun sürdü hiç kesilmedi ve kanamaya döndü bende lekelenme icin gittim ve bana da bsy yapmadılar eve gönderdiler ve ben bebeği mi kaybettim çok geç olmadan başka dr git kahve leke dusuk riski olduğunu gösterir ama tam terside ola bilir üzülme sadece önlemini al
Canım merhaba önerin için çok teşekkürler evet başka bir doktora da danışacağım ama benim sorunum henüz kesenin bile oluşmamış olması. Ortada bir bebek olmadığı için müdehale gereği duymuyorlar . Henüz betam 700 civarı kese bile oluşmadı :((( Doktor sağlıklı bir gebelikse tutunur zaten diyor bilemiyorum hayırlısı Allahtan 🙏🏼

Senin ne kadarlıktı bebeğin çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda yeniden bebeğin olur 🙏🏼

Canım merhaba önerin için çok teşekkürler evet başka bir doktora da danışacağım ama benim sorunum henüz kesenin bile oluşmamış olması. Ortada bir bebek olmadığı için müdehale gereği duymuyorlar . Henüz betam 700 civarı kese bile oluşmadı :KK43:(( Doktor sağlıklı bir gebelikse tutunur zaten diyor bilemiyorum hayırlısı Allahtan 🙏🏼
Benm de kese gözükmedi beta en fazla 1117 ye çıktı ve dustu

Back