Gebeliğe Hazırlık Testim yine mi kimyasal?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah yardımcın olsun . Şer bildigimizde bir hayır vardır her zaman. Hamile olabildigimizi görmek bile güzel. En kısa zamanda daha sağlıklı gebeliklerin olur hayırlısıyla merak etme
Amin canım Allah razı olsun doktorun hastaneye gelmesini bekliyorum gidicem o gelince

Kızlar üzülmeyin kimyasal gebeliklere çözüm var kan sulandırıcılar vs... Bende kimyasal yaşadım daha önce şimdi sağlıklı gebelik yaşıyorum. Önemli olan hamile kalabiliyor olmanız. İnşallah oda olacak...

Hsg de rahim.seklini kendin gordun mu canm.benmde senin gibiydi kimse teshis koymadi olur cocugun gitdediler en son bir dr koydu teshisi meger rahim seklim bozukmus
Benim bi çocuğum var zaten doğumda da belli olmaz mıydı öyle bişey olsa

Çok geçmiş olsun bu duygular okadar tanıdık ve taze ki , bu sefer oldu inşallah diyosun kanama başlıyor

Hsg de rahim.seklini kendin gordun mu canm.benmde senin gibiydi kimse teshis koymadi olur cocugun gitdediler en son bir dr koydu teshisi meger rahim seklim bozukmus
Hsg çektirdiğin halde mi bilemediler rahim şeklinin bozukluğunu?

Pihtilaşma teşhisi konulmayanlar ne yapsın hiçbir sebep bulunamıyor

Bütün gerekli testler yapıldı gözle görülür hiçbirşey yok böylesi daha da zor

Bence baska bir dr daha goster ben oyle cok dr gezdim bebeklerim ölüyordukarnimda en son bi prof buldum meger rahmim t seklindeymis ve darmis ama bu zamana kadr kmse teshis koymamisti bana biseyn yk diyip yolladilar
Teşekkür ederim İstanbul'da varsa bu alanda iyi bi Dr tanıyan bildirirse sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…