- Konu Sahibi murakami2501
-
Amin canım Allah razı olsun doktorun hastaneye gelmesini bekliyorum gidicem o gelinceAllah yardımcın olsun . Şer bildigimizde bir hayır vardır her zaman. Hamile olabildigimizi görmek bile güzel. En kısa zamanda daha sağlıklı gebeliklerin olur hayırlısıyla merak etme
Benim bi çocuğum var zaten doğumda da belli olmaz mıydı öyle bişey olsaHsg de rahim.seklini kendin gordun mu canm.benmde senin gibiydi kimse teshis koymadi olur cocugun gitdediler en son bir dr koydu teshisi meger rahim seklim bozukmus
Olurdu o zamanBenim bi çocuğum var zaten doğumda da belli olmaz mıydı öyle bişey olsa
Çok geçmiş olsun bu duygular okadar tanıdık ve taze ki ,Kızlar maalesef kanamam başladı bu saatten sonra düzgün ilerleyeceğini sanmıyorum. Kan pıhtılaşması testini iyi ki yaptırmışım. Eğer onda da sorun çakmazsa histereskopi yaptıracağım her şeyin hayırlısını diliyorum Allahtan. Vardır rabbimin bir bildiği ne yapalım. En azından ilk defa değerlerimin sağlıklı arttığı şekilde hamile kalabildim. İnşallah elbet bir gün bu güzelliği sağ Salim bizler de yaşarızYarın doktora gideceğim inşallah kürtaj olmak zorunda kalmam.
Hsg çektirdiğin halde mi bilemediler rahim şeklinin bozukluğunu?Hsg de rahim.seklini kendin gordun mu canm.benmde senin gibiydi kimse teshis koymadi olur cocugun gitdediler en son bir dr koydu teshisi meger rahim seklim bozukmus
Pihtilaşma teşhisi konulmayanlar ne yapsın hiçbir sebep bulunamıyorKızlar üzülmeyin kimyasal gebeliklere çözüm var kan sulandırıcılar vs... Bende kimyasal yaşadım daha önce şimdi sağlıklı gebelik yaşıyorum. Önemli olan hamile kalabiliyor olmanız. İnşallah oda olacak...
Canim rahim filmi rahim filmi rahim filmi sart sart sart tekrarlayan gebelik kayiplarinda genetik test ve rahim sekliPihtilaşma teşhisi konulmayanlar ne yapsın hiçbir sebep bulunamıyor
Benim Hepsi yapıldı doktorlar yönlendiriyor zatenCanim rahim filmi rahim filmi rahim filmi sart sart sart tekrarlayan gebelik kayiplarinda genetik test ve rahim sekli
Rahimfilmini kendin gordun mu kan pihtilasmasi icin gen testini baska bir dr gosterdin miBütün gerekli testler yapıldı gözle görülür hiçbirşey yok böylesi daha da zor
Ben ne anlarım ki CD de de kaydı varRahimfilmini kendin gordun mu kan pihtilasmasi icin gen testini baska bir dr gosterdin mi
Bence baska bir dr daha goster ben oyle cok dr gezdim bebeklerim ölüyordukarnimda en son bi prof buldum meger rahmim t seklindeymis ve darmis ama bu zamana kadr kmse teshis koymamisti bana biseyn yk diyip yolladilarBen ne anlarım ki CD de de kaydı var
Merhaba hangi şehirdesiniz ? Doktorunuz kim?Bence baska bir dr daha goster ben oyle cok dr gezdim bebeklerim ölüyordukarnimda en son bi prof buldum meger rahmim t seklindeymis ve darmis ama bu zamana kadr kmse teshis koymamisti bana biseyn yk diyip yolladilar
Meraba ben hatayda oturuyorum dr um adana da ben cok dr gezdim kayseri mersin van ... hatayda gitmedigim dr kalmadiMerhaba hangi şehirdesiniz ? Doktorunuz kim?
Teşekkür ederim İstanbul'da varsa bu alanda iyi bi Dr tanıyan bildirirse sevinirimBence baska bir dr daha goster ben oyle cok dr gezdim bebeklerim ölüyordukarnimda en son bi prof buldum meger rahmim t seklindeymis ve darmis ama bu zamana kadr kmse teshis koymamisti bana biseyn yk diyip yolladilar
Maslak acibadem bulent tirasTeşekkür ederim İstanbul'da varsa bu alanda iyi bi Dr tanıyan bildirirse sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?