- Konu Sahibi murakami2501
-
Canım pazartesi kan vermeyi düşünüyorum. İki gün daha test aldım takip edip ona göre gidicem. Yorumun için çöm teşekkürlerCanım kimyasal olarak adlandıramayız ki teste göre bi kan versen belli olur bende iki sefer yaşadım testlerim ii sadece ben görebiliyordum ama seninki belli oluyor
Canım hiç ümidim yok. Predictor yanılmıyor diyor herkes üç gün önce onunla yaptım negatif çıkmıştı. İki test daha aldım yarın ve pazartesi sabahtan yapıp ona göre pazartesi kan tahlili yaptırıcam.Yok cnm korkutma kendini öyle düşünme Allahın izniyle vardır bence. Bariz belli Çizgin
Ümitsizliğe kapılma yinedeCanım hiç ümidim yok. Predictor yanılmıyor diyor herkes üç gün önce onunla yaptım negatif çıkmıştı. İki test daha aldım yarın ve pazartesi sabahtan yapıp ona göre pazartesi kan tahlili yaptırıcam.
Amin canım inşallahÜmitsizliğe kapılma yinede ❤ Rabbşm bebiişini sana bağışlasın
Çok teşekkürler canım yarın sabah tekrarlayacağım pazartesi de kan vereceğimCnm 2 gun sonra tekrar yap daha net belli olur
İnşallah tutmuştur canım bir yakınım yumurtlamadan adet dönemine kadar sancı yaşadığını o ay hamile olduğunu söylediHayırlısı olur inşalalh canım..kızlar bende sizden fikir alıyım geçen hafta Cumartesi ovulasyon pik gösterdi Pazar Pazartesi değerlendirdik o günden sonra benim göğüs uçlarım acımaya başladı ve kasıklarım hafif ağrıyor tutmuşmudur diye içim içimi yiyor ya
Kan testi yaptırmam ve takip etmem gerek beta değer düşüyorsa kimyasal kabul ediliyor rpazartesiyi bekleyeceğim .Hamilesin ama kimyasal nasil bilinio bilmiorum
Umarim her sey yolunda gider bebisine kavusursun canim ❤Kan testi yaptırmam ve takip etmem gerek beta değer düşüyorsa kimyasal kabul ediliyor rpazartesiyi bekleyeceğim .
Merhaba arkadaşlar maalesef daha önce iki kimyasal gebelik yaşadım.üç gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti ama Bugün beklenen adet tarihim sabah yaptığım gebelik testim şöyle çıktı.Yine kimyasal mi diye düşünmeden edemiyorum
Ay gerçektenmi ben hadi yumurtlama belirtisi dedim göğüs hassiyeti ama benim adetime yakın olur iki 3 kala olur bu sefer hemen acımaya başladı nasıl vakit geçicek bilmiyorum adetime 8 gün varİnşallah tutmuştur canım bir yakınım yumurtlamadan adet dönemine kadar sancı yaşadığını o ay hamile olduğunu söyledi
İnşallah canımUmarim her sey yolunda gider bebisine kavusursun canim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?