merhaba arkadaşlar kadınlarda sorunlar bitmez zaten bende polikistik over var ve testesteron yüksek çıktı adetler zaten zaman aşımına uğradı sen de 4 ay ben diyim 6 ay, accayip tüylenme var artık almaktan bıktım sivilcelenme derseniz oda var yani varda var en büyük sorun zaten gebe kalamamam kaç senedir tedavi oluyorum ama düzelmedi bi türlü tüylenme için lazer yaptırayım dedim sorununuzu çözüp öyle gelin dediler ahhhhhh bu sorun çözülse zaten dünyalar benim olacak :lepi:
21.günde pprogesterona bakılıyor senin 21.günmüydüü..
benim adet düzensizliği değilde adetlerim çok düzenli testesteron hormonum yüksek sadece diğer hormonlarda normal bunun için diane verdi 6 ay kullanacakmışım adetin 5. günü başlayacaksın dedi sanırım bu hormon gebeliği engelleyebiliyomuş ben evli değilim daha bebek düşünmüyorum ama merak ettiğim acaba bu tedavi kesin sonuç verir mi testesteronu düşürür mü acaba ileride gebelik konusunda sıkıntı yaşar mıyım
adetleri düzenli olup sadece tüylenmesi olanlara pco denilmiyor hirsutizm teşhisi konuluyor bende bebek tedavisi için gittim yumurtlama falan herşey çok güzel ama androjen hormonlarım hep yüksek çıktı sıkıldım biraz ara verdim doğum kontrol hapıyla tedavi ediliyor ama bebek istemeyenlere veriliyor doğum kontrol hapı bebek isteyenlerde daha farklı oluyor tedavi şekli.
ondan bahsetmedi bana doktor hirsutizm ne peki birde androjen hormonu testleri hangisi çok test yapıldı bana hepsi normal dendi testesteron hormonu dışında acaba o da varmı testlerin içinde onu merak ettim