canım şimdi kadın dogum uzmanına gitmerhaba arkadaşlar bende aynı dertten muzdaribim saç dökülmesi diye gittim doktora yapılan testlere göre testestorunum yüksek çıktı o da beni endekrin servisine gönderdi troid ultrasonu falan çekildim o temiz çıktı ama yumurtalık ultrasonumda bikaç küçük kist bulundu polikistik overmış sanırım bu.hormon ilacı vereyim istersen falan dedi ama kistleri yoketmiyo sadece hormonu düşürür dedi.bana bıraktı tercihi :S anlayamadım ya çok garip geldi bu durumda hastaya mı tercih soruluyo tedavi olcaksa ilaç verilmezmi ?? aklım çok karıştı bende kadın doğumcuya gidicem doğru düzgün bir cevap alabilrim belki diye.bir de gebe kalamama riski varmış sanıyorum polikistik over olunca herkeste aynı sonucu mu veriyo bu kistlerin varlığında bileniniz var mı??nişanlıyım eylülde evlenicem bu şeyle karşılaşmak inanılmaz derecede moralimi bozdubebek sahibi olma şansı çok mu düşük bu hastalıkta yaa
herkese merhabalar
benim testesteron hormonum yüksek cikdi
ama cok önemli degil dedi doktor
gebelik istiyorum ben bu hormon yüzünden gebe kalamiyormusum megersem
hayit tohumu hapini önerdi icmem icin
hormonlari düzenleyen bir bitkisel ilac bu
sizlere tavsiye ederim
eger bunla halolmazsa dogum kontrol hapi yazicak
sadece yardimci olmak icin yaziyorum
önce bitkisel deneyin bence
baktiniz olmadi dogum kontrol hapini alin arkadaslar.
herkese merhabalar
benim testesteron hormonum yüksek cikdi
ama cok önemli degil dedi doktor
gebelik istiyorum ben bu hormon yüzünden gebe kalamiyormusum megersem
hayit tohumu hapini önerdi icmem icin
hormonlari düzenleyen bir bitkisel ilac bu
sizlere tavsiye ederim
eger bunla halolmazsa dogum kontrol hapi yazicak
sadece yardimci olmak icin yaziyorum
önce bitkisel deneyin bence
baktiniz olmadi dogum kontrol hapini alin arkadaslar.
Doktorunuzun bu şekilde yönlendirmesi çok hoşuma gitti doğrusu. Keşke hiçbir doktor hiçbir bilgilendirme yapmadan hormon ilacı verip yollamasa, küçücük yaşta insanların vücut dengeleri bozulmasa.
merhabalar azra hanım ben de bebek istiyorum ama kalamıyorum.yumurtalıklarıma ultrasonla bakıldı kist felan yok ancak 4 yıl önce testesteron yğksek çıkmıştı.başlıkları gezinirken gördüm.bu hormonun yüksek olması gebeliği engelliyormuymuş doktorunuz ne dedi.birde ne zamandır hamile kalmak istiyorsunuz sizde.cevaplarsanız çok sevinirim.