Testesteron hormonu fazla olan varmı??

merhaba arkadaşlar kadınlarda sorunlar bitmez zaten bende polikistik over var ve testesteron yüksek çıktı adetler zaten zaman aşımına uğradı sen de 4 ay ben diyim 6 ay, accayip tüylenme var artık almaktan bıktım sivilcelenme derseniz oda var yani varda var en büyük sorun zaten gebe kalamamam kaç senedir tedavi oluyorum ama düzelmedi bi türlü tüylenme için lazer yaptırayım dedim sorununuzu çözüp öyle gelin dediler ahhhhhh bu sorun çözülse zaten dünyalar benim olacak :lepi:

kızlar bendede aynı sorun var ama adetlerim yumurtlamam falan oldukça düzenli doktorumda en çok buna şaşırıyor zaten.
tte çok yüksek bende şimdi bunun iyi bi araştırılmasına girdim cerrahpaşa ya sevk verdi orda adetliyken 3 defa kan vercem yarım saat arayla bakalım ondan sonra sanırım ilaç verir benim sorunum kıllanma ve bebek sahibi olamama doktorum tte tedavisini bitirelim bebeğinde olur dedi hayırlısı artık.

kızlar ben de belirtilerinden şunlar var

göbek bölgesinde yağlanma
hırçın sinirli ruh hali
saç dökülmesi

adet düzeni filan hepsi normal kıllanma yok sizce yükwek midir benim testestron ?

var kızlar bende de serbest testesteron fazla bu da direkt olarak kıl köklerini besleyen hormonmuş ve zaten bu hormonun fazlalığı polikistik overden kaynaklanıyor bende de çıktı zaten göbek bölgemde yağlanma hırçın sinirli ruh hali sivilce ve kilo artışı hepsi bu hormon yüzünden ve 1 yıllık evliyim korunmasız ilişki oduğu halde bebek yok tedavi için verdikleri ilacında yan etkisi olarak kilo artışı yaptığını doktorum söyledi adetlerim genelde düzenli yumurtlama sorununa da direkt olmasa da dolaylı olarak etki ediyormuş.Lazer epilasyon işine elince ilaç tedavisiyle birlikte devam etmek gerekiyor.Bilginize sunulur.Ve bu hormonun normal seviyeye inmesi 6 ay ila 1 yıl arasında ilaç tedavisiyle oluyor.Sabırlı olmak gerekiyor Bende bu ay tekrar baktırıp tedaviye başlamak istiyorum

canım doktorun sana hangi ilacı verdi diane35 mi?
bu hormonun bitkisel olarak tedavisine düşünürseniz en iyisi hayıt tohumuymuş ben eylül ayında başlıcam ama şuan gebelik belirtileri yaşıyorum sanki tuttu gibi içimde bi his var acaba mümkün değilmidir tte yüksek olupta gebe kalmak.

merhaba arkadaşlar kadınlarda sorunlar bitmez zaten bende polikistik over var ve testesteron yüksek çıktı adetler zaten zaman aşımına uğradı sen de 4 ay ben diyim 6 ay, accayip tüylenme var artık almaktan bıktım sivilcelenme derseniz oda var yani varda var en büyük sorun zaten gebe kalamamam kaç senedir tedavi oluyorum ama düzelmedi bi türlü tüylenme için lazer yaptırayım dedim sorununuzu çözüp öyle gelin dediler ahhhhhh bu sorun çözülse zaten dünyalar benim olacak :lepi:

katılıyorum, katılıyorum katılıyorum
aynennnnnnnnnnndelikafaduldenvereliniortak

21.günde pprogesterona bakılıyor senin 21.günmüydüü..

progesterona neyin 21. gününde bakılıyor acaba, ben de testesteron yüksek çıktı da endokrine gittim adetin 3.gününde gel dedi, gelecek aya kaldı yani :KK43: ama ben progesterona da baktırmak istiyorum, neyin 21. gününde bakılyıor söylerseniz sevinirim :KK43:

selm arkadaşlar ben bu siteye dün üye oldum..arkadaşım bende daha yeni ölçüm yaptırdım prolaktin hormonu yüksek çıktı beyin filmi istedi dr.ondada bişi çıkmadı.progesteronumda düşük çıktı o da prolaktin yüksek diye onudüşürüyrmuş.bu testleri regl(adet) olduğun günden başlayıp ondan sonraki21,gün yaptırıyorsun.

benimde testesteron yüksek 3.64 çıkmıştı ilaçla düzeliyo ama bırakınca tekrar tüylenme ilaçla geçmio bende sivilce problemimde var yaşım 27

bende de pcos var diane 35 + aldactone kullandım testosteron bir daha yükselmedi ancak diğer hormonlar yine dengesizleşti :)
kişiden kişiye değişiyor bu...

aldactone yazmadı bana doktor hiç diane 35 uzun süre ve androcur bi halta yaramadılar üstüne bide kilo yaptı hayıt tohumu aldım.artı aslanpençesi civan perçemi çoban çantası adaçayı böğürtlen kökü karışımın deneycm hayıtı tek kullancm testesteronu düşürüomş hayıt inş işe yarar adet sancılarımda çok fazla ona da iyi gelck diye düşünüorm

benim adet düzensizliği değilde adetlerim çok düzenli testesteron hormonum yüksek sadece diğer hormonlarda normal bunun için diane verdi 6 ay kullanacakmışım adetin 5. günü başlayacaksın dedi sanırım bu hormon gebeliği engelleyebiliyomuş ben evli değilim daha bebek düşünmüyorum ama merak ettiğim acaba bu tedavi kesin sonuç verir mi testesteronu düşürür mü acaba ileride gebelik konusunda sıkıntı yaşar mıyım

benimde testesteronum yüksek ayrıca 17 oh progesteron ve dheas hormonumda çok yüksek adetlerim düzenli doktorum böbreküstü bezinden kaynaklı tüylenme var dedi.
tedaviye ara vermek zorunda kaldım maalesef gebe kalamıyorum ben kıldan tüyden kurtulmak için değil bebek için tedavi görüyordum ama sürekli test sıktı artık.
bekarlar lütfen tedavinizi olun sonra gebe kalmak çok zor oluyor.

benim adet düzensizliği değilde adetlerim çok düzenli testesteron hormonum yüksek sadece diğer hormonlarda normal bunun için diane verdi 6 ay kullanacakmışım adetin 5. günü başlayacaksın dedi sanırım bu hormon gebeliği engelleyebiliyomuş ben evli değilim daha bebek düşünmüyorum ama merak ettiğim acaba bu tedavi kesin sonuç verir mi testesteronu düşürür mü acaba ileride gebelik konusunda sıkıntı yaşar mıyım

bende her ay adet görüorm biraz erken hatta bana göre 22 günde bir falan testesteronm yüksek çıkıo
sivilcelrm çıko sürekli tüylenme var
diane 35 i çok kullandım faydası olmadı ilacı bırakınca esliye dönüyo herşey

benim diğer hormonlar normal çıktı herşeye bakıldı bebek için yumurtlama falanda gayet normal progesteronda birtek testesteron yüksek o da aslında ben başka bir test için gitmiştim doktor onuda işaretlemiş ben anlamadım tüylenme var bende ama o eskiden beri vardı zaten durmadım üstünde doktor diane ve bir ilaç daha vermiş onunla birlikte ama anlamadığım ultrason sonucunda herşey normal pcos lehine bulguya saptanmamıştır yazıyo bu ne demek oluyo bu durumda bende polikistik over yokki
birde doğum kontrol hapıyla tedavi olabilecek bişey mi bu

adetleri düzenli olup sadece tüylenmesi olanlara pco denilmiyor hirsutizm teşhisi konuluyor bende bebek tedavisi için gittim yumurtlama falan herşey çok güzel ama androjen hormonlarım hep yüksek çıktı sıkıldım biraz ara verdim doğum kontrol hapıyla tedavi ediliyor ama bebek istemeyenlere veriliyor doğum kontrol hapı bebek isteyenlerde daha farklı oluyor tedavi şekli.

adetleri düzenli olup sadece tüylenmesi olanlara pco denilmiyor hirsutizm teşhisi konuluyor bende bebek tedavisi için gittim yumurtlama falan herşey çok güzel ama androjen hormonlarım hep yüksek çıktı sıkıldım biraz ara verdim doğum kontrol hapıyla tedavi ediliyor ama bebek istemeyenlere veriliyor doğum kontrol hapı bebek isteyenlerde daha farklı oluyor tedavi şekli.

ondan bahsetmedi bana doktor hirsutizm ne peki birde androjen hormonu testleri hangisi çok test yapıldı bana hepsi normal dendi testesteron hormonu dışında acaba o da varmı testlerin içinde onu merak ettim

ondan bahsetmedi bana doktor hirsutizm ne peki birde androjen hormonu testleri hangisi çok test yapıldı bana hepsi normal dendi testesteron hormonu dışında acaba o da varmı testlerin içinde onu merak ettim

sende benm fbi sadece testesteronun yüksek sanırım benmde kist falan hiç bişe yok sadece testesteron yüksek

X