belki yüksek degildir bi baktir sonra anlarsin.sadece killanma var diye hormon yüksek diyemeyiz....Bendede adet düzensizligi yumurtlama problemi yok ama kıllanma problemi oldugu için bu hormon yüksektir diye düşünüyorum
testesteronum 1.4 müş normal referans aralığı 0.5-4.1 miş benim normalmiş yani
birde sülfat bakılmıştı oniye bakıldı anlamadım oda 119 muş progesteronda 0.14 müş dr yorumlatıcam ama testesteron iyiyimiş onu söylediler.
testesteronum 1.4 müş normal referans aralığı 0.5-4.1 miş benim normalmiş yani
birde sülfat bakılmıştı oniye bakıldı anlamadım oda 119 muş progesteronda 0.14 müş dr yorumlatıcam ama testesteron iyiyimiş onu söylediler.
daha dr göstermedim cnm yumurtlamam yoktu ilaç kullandığım için belki yumurtlamam olmuştur diye baktırdım testesterona baktırdım çünkü dr birkeresinde benden bu tahlilleri istemişti bende tekrar baktırmak istedim
evet canım 21.gündü ama 21. gün olmayan zamanlarda verdiğim progesteronlarım daha yüksek anlayamadım valla
Var kzlar benımde testesteron yuksek.pco yuzunden sanrım.dekort dıye bı ılaç verd.bu pazartesı gtcem bakalm
ben 3 gün önce gittim dr a..testesteronum 45,prolaktinim 14 çıktı normal dediiii..ama acaip tüylenme var lazare gitcem bakalım işe yarıycakmı