Canım sabah tekrar dene il 10dk içinde çıkan sonucu değerlendir. Ama en doğru osnuç adet gecikince alınıyor, adetimden 3 gün önce bile negatifti, adetimin 5.gün gecikmesinde anca silik çıktı geç döllenme oldu sanırımMerhaba kizlar ayin 17si yumurtlama 18.catlamayi gordum testlerde sonra yapmayi bıraktım dun aksam gebelik testi yapmistim baktim bisey yok sabah bi baktim cizgi war bu testlerde daha once aynisini yasayan oldumu her ay hüsran yasamaktan usandim ya adete 6 gun kaldi bu sekilde olaniniz varmi 2 seneden beri gebelik elde edemedim
O zmn test yedekle yarm sbhaIsteyim suanda 4 ten sonra ancak
Yapicam tabiGene yapcan dimi dur kiz bi kac gun dha gecsin ben kime mana veriyorsam artikesime dedim yuru diyor kana dedim yok
Iste biz illa bisey cikarcaz biliyorum cok erken ama insan umit ediyor bide gorunce böyle senn sanirim oyle oldu yumurtlamanin ustunden 9 gun gecti buralarda görüyorum ogrenenler war acaba mi diyor insan bu arada sen nasil ogrendin belirtin netdi allah kucağına almayi nasip eylesinCanım sabah tekrar dene il 10dk içinde çıkan sonucu değerlendir. Ama en doğru osnuç adet gecikince alınıyor, adetimden 3 gün önce bile negatifti, adetimin 5.gün gecikmesinde anca silik çıktı geç döllenme oldu sanırım
Benim kollar delik desik oldu eylulde ama ben yapamamYapicam tabiaslinda kan en mantiklisida erken ogrenince 2 gunde bir vermek gerekiyormus ben igneden korkuyorum
Cizgi war gibi duruyor testte odaklandım yeminleKızlar banamı öyle geldi
Hahahah bende öyle eğer varsa yarn daha koyu ckmalı benceee testi az bekletyom bakmCizgi war gibi duruyor testte odaklandım yeminle
Kizzz nasil bekledin adet gununmus bide bugun nasil dayandin hemen at hemennnnn 6 gun once neysede hemen yap adet belirtin warmiKızlar benimde bugün adet günüm 6 gün önce kanda negatif çıkmıştı sizce test yapsam mı elimde kaset test var bir tane
Benim icin rutin oldu test yapmakKızlar çok erken test yapmayın ya o 5 6 günde neler değişir neler acele etmeyin moral bozmayın pleaseee
Ben bu olmayan cizgileri wallahi bıktık bezdum canimdan cikmayan çizgiler sonradan cikiyor deli oluyorum ben yaKızlar çok erken test yapmayın ya o 5 6 günde neler değişir neler acele etmeyin moral bozmayın pleaseee
Benmde adetimden 7 gün önce negatif di bu gün 6 gün ve silik boşeyler var sanrm yapsana kız daha bekliyonmiKızlar benimde bugün adet günüm 6 gün önce kanda negatif çıkmıştı sizce test yapsam mı elimde kaset test var bir tane
Hafif karnım ağrıyo gibi yA sanki adet olcam gibi ama yapıp negatif görünce üzülecem o yüzden hiç yapasım yok en iyisi oturup kırmızıların gelmesini beklemekKizzz nasil bekledin adet gununmus bide bugun nasil dayandin hemen at hemennnnn 6 gun once neysede hemen yap adet belirtin warmi
haha yine saat olmadı 30 dakka en fazla oldi dmiBen bu olmayan cizgileri wallahi bıktık bezdum canimdan cikmayan çizgiler sonradan cikiyor deli oluyorum ben ya
NooooooHafif karnım ağrıyo gibi yA sanki adet olcam gibi ama yapıp negatif görünce üzülecem o yüzden hiç yapasım yok en iyisi oturup kırmızıların gelmesini beklemek
Kirmizilari beklemeyi kafandan at once yav benimde sol kasigima igne batiriyolar sanki bugunHafif karnım ağrıyo gibi yA sanki adet olcam gibi ama yapıp negatif görünce üzülecem o yüzden hiç yapasım yok en iyisi oturup kırmızıların gelmesini beklemek