Daha yaşın cokta değilmişben erken anne oldim ama arkadaşlarm var sen yaşta yeni anne oldular
Yaa isteyince olmuyo sanki anlıyorum inşallah tez zamanda hayrlı evlat nasip etsin rabbiç ben test almaya cktmDegil iste sorun orda cok istiyorum inanirmisiniz o kadar cok istiyorum ki arkadaslarim cevrem ya ilk gunden hamile kaldilar ya sonradan benim kolum bomboş
Amin cümlemize hemen haberdar ediyorsun beniYaa isteyince olmuyo sanki anlıyorum inşallah tez zamanda hayrlı evlat nasip etsin rabbiç ben test almaya cktm
Aldm eve döneyomAmin cümlemize hemen haberdar ediyorsun beni
Ne kadara aldin erken gebeliği acaba at sonucunu bekliyorumComfort erken gebelik frely normal kaset aldm yapcam hmn
12tlyapıyom bekleNe kadara aldin erken gebeliği acaba at sonucunu bekliyorum
bende bu sabah yaptım adetim 3 gün geçikçi pozitif gördüm ama inanamadım nedense 2 yıldır çoçuk istiyoruz inşallah hamileyimdir :) rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın kan testiylemi çıkar acaba kesin sonuçEvet ama yorumlarda cok kişi.şikayetci ondan endişe etdm başka deniycem marka ve kasetde yapcam haber ederim istersen
Bence sende al yapalm beraber
Belirtilerin varmı
Dur bakalim 10 dakika gecsinDaha yeni damaltdm bişey tok daha
Aaa ben dayanamadim 6 gun erkenden yaptim ama sonradan cikti tabi o ayri meselede senn hemen ciktimi testin warmi elinde kan testi vermedin mi ben olsam yerinde on kere kan vermeye gitmiştimbende bu sabah yaptım adetim 3 gün geçikçi pozitif gördüm ama inanamadım nedense 2 yıldır çoçuk istiyoruz inşallah hamileyimdir :) rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın kan testiylemi çıkar acaba kesin sonuç
Evet kan testiyle kesin İnşallah Doğrudur haber edin bizedebende bu sabah yaptım adetim 3 gün geçikçi pozitif gördüm ama inanamadım nedense 2 yıldır çoçuk istiyoruz inşallah hamileyimdir :) rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın kan testiylemi çıkar acaba kesin sonuç
Görmek istediğim icin görüyom kesin atıyorumHadi canim atsana tekrar bi bakayim ya
Ayni bensin yemin ederimGörmek istediğim icin görüyom kesin atıyorum
Kuzu goremedim ya sen görebildin mi
inşallah canım yaaa hala inanamıyorum eşime bile diyemedim çünkü hep piskolojim bolzuldu kaçıncı test bu bilmemEvet kan testiyle kesin İnşallah Doğrudur haber edin bizede
Resmini atsanainşallah canım yaaa hala inanamıyorum eşime bile diyemedim çünkü hep piskolojim bolzuldu kaçıncı test bu bilmem